Despre ce a facut Israela Vodovoz in ultima perioada nu se stiu prea multe, aceasta preferand sa duca o viata retrasa dupa despartirea de sotul ei, Liviu Arteni. La inceputul lui 2018, Israela a dorit sa incheie o tranzactie imobiliara, scotand la vanzare un teren pe care-l avea in zona Snagov.

Ce a facut Israela Vodovoz. A cerut 14.500 de euro pe un teren de 600 de metri patrati

Este posibil ca Israela sa fi avut nevoie de bani gheata, desi s-a speculat ca fosta balerina ar detine o avere de 50 de milioane de euro.  „Vand 600 mp teren intravilan zona vile Tancabesti Snagov. Pret 14.500 de euro, negociabil”, suna anuntul care era valabil acum o luna pe un site specializat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”- wowbiz.ro

Ce a facut Israela Vodovoz. A vrut sa-si vanda si pensiunea din Maramures

Nu se stie ce a facut Israela Vodovoz cu terenul, daca l-a vandut sau astepta inca oferte. In presa s-a scris ca Israela, care a fost gasita fara suflare in casa ei, pe 9 martie, a dorit sa-si vanda si pensiunea din Maramures, dar nici acea tranzactie imobiliara nu s-a finalizat.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si