Ce a facut Israela Vodovoz cu o luna inainte sa moara! Fosta balerina a scos la vanzare un teren de la Snagov! Vezi cati bani a cerut!

Despre ce a facut Israela Vodovoz in ultimele luni de viata nu se stiu prea multe. Ea s-a implicat intr-o tranzactie imobilara, dorind sa vanda un teren.

Webeditor: Mihai Dragan Author: Matei Vaihan duminică 18 martie 2018 , 19:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Despre ce a facut Israela Vodovoz in ultima perioada nu se stiu prea multe, aceasta preferand sa duca o viata retrasa dupa despartirea de sotul ei, Liviu Arteni. La inceputul lui 2018, Israela a dorit sa incheie o tranzactie imobiliara, scotand la vanzare un teren pe care-l avea in zona Snagov.

Ce a facut Israela Vodovoz. A cerut 14.500 de euro pe un teren de 600 de metri patrati

Este posibil ca Israela sa fi avut nevoie de bani gheata, desi s-a speculat ca fosta balerina ar detine o avere de 50 de milioane de euro.  „Vand 600 mp teren intravilan zona vile Tancabesti Snagov. Pret 14.500 de euro, negociabil”, suna anuntul care era valabil acum o luna pe un site specializat.

Ce a facut Israela Vodovoz. A vrut sa-si vanda si pensiunea din Maramures

Nu se stie ce a facut Israela Vodovoz cu terenul, daca l-a vandut sau astepta inca oferte. In presa s-a scris ca Israela, care a fost gasita fara suflare in casa ei, pe 9 martie, a dorit sa-si vanda si pensiunea din Maramures, dar nici acea tranzactie imobiliara nu s-a finalizat.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si