Ancuța Popoviciu, judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu, a fost din nou audiată de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), informează Antena 3 CNN.

Gafa făcută de judecătorea lui Vlad Pascu

Miercuri, aceasta a stat aproximativ două ore în sala de judecată, iar la ieșire nu ar fi dorit să răspundă reporterilor la întrebări.

După ce i-a umilit pe părinții tinerilor decedați în accidentul din 2 Mai, cerând tatălui studentului, în sala de judecată, buletinul, Inspecția Judiciară s-a sesizat și a acuzat-o pe judecătoarea Popoviciu că și-a îndeplinit funcția "cu rea-credință și cu gravă neglijență". 

Atunci, părinții au cerut strămutarea dosarului și respectiv schimbarea judecătoarei, iar Ancuța Popoviciu a cerut să renunțe la judecarea dosarului lui Vlad Pascu, dar solicitarea i-a fost respinsă. 

Replică tată Sebi judecătoare

Ea este judecătoarea din Mangalia.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Citește și: Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat! Ce se întâmplă acum: ”Se va relua de la zero”

Tatăl lui Sebi, între neputință și durere

Miercuri, tatăl lui Sebastian Olariu a reacționat la cele întâmplate cu judecătoarea. Acesta a spus că nu știe ce se va întâmpla pe mai departe în acest dosar, însă tot ce vrea este dreptate pentru copiii care acum nu mai sunt în viață și Vlad Pascu să primească pedeapsă maximă.

"Este bine că a văzut o ţară întreagă.

Exact această reacţie o are şi în sală- de sfidare. Justiţia română eu cred că trebuie să ne apere pe noi şi văd că ne sfidează în ultimul hal. Pentru ce? Pentru ce au murit copiii ăştia?  Ca pe Vlad Pascu, peste trei ani de zile, să-l vedem conducând maşina şi mai omorând alţi oameni? După imaginile pe care le-am văzut, mi-am adus aminte când a întrebat de Sebi dacă este în sală(...) Vrem dreptate şi vrem să se aplice legea. Nu cerem mai mult", a spus Valentin Olariu pentru Antena 3 CNN.

Replică tată Sebi judecătoare

Imagine cu Vlad Pascu și cu tinerii care au încetat în accidentul de la 2 Mai.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Decizie de ultim moment în cazul judecătoarei care se ocupă de cazul 2 Mai! Cererea de abținere i-a fost refuzată

În cele din urmă, Valentin Olariu a mai precizat că își doresc ca măcar la Constanța să se mute dosarul, deoarece acolo sunt judecători mai buni.

Citeste si: Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia la fiul său: „Mamă, adu-mi ceva de mâncare că nu mai pot de foame și n-am timp să mă mai duc să mănânc.”- kfetele.ro

Citeste si: "Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă cu bestialitate de iubitul ei- radioimpuls.ro

Accidentul șocant a avut loc pe 19 august, anul trecut, atunci când doi studenți au fost omorâți iar alți trei răniți grav.

„După ce m-am ridicat, m-am uitat după Roberta și Sebi. Voiam să o aud pe Roberta, voiam să știu că prietena mea este în viață. Dar ei erau foarte departe de mine, când am început să-i caut. Cineva a sunat la 112 și mie mi s-a părut că a durat foarte mult până când a venit ambulanța”, a povestit Cristina pentru Libertatea.

Tânăra, și acum a rămas cu sechele și deja a trecut prin trei operații dificile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si