Alexandra a pierdut lupta vineri. Parca s-a grabit sa ajunga langa cel care urma sa ii fie sot peste cateva luni. Trebuia sa se casatoreasca anul trecut, insa au amanat nunta pentru ca tatal tinerei a murit.

Alexandra isi doarme somnul de veci langa tatal ei, care a fost preot.

"Este acum alaturi de sufletul tatalui ei drag.

Iata parintele Valerica si-a luat printesa langa el"

"Dreptate, atat vrem dreptate...Nimic altceva...fara mila. dreptate pentru noi si pentru celelalte familii care au avut cazuri de genul asta", spune un membru al familiei.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Avocatul care s-a suit baut la volan nu le-a dat nici o sansa.

Nenorocirea s-a intamplat in seara de 22 martie. Masina in care se aflau cei doi tineri se afla la semafor. Din spate a venit autoturismul condus cu viteza.


Cu numai cateva minute inainte avocatul de numai 26 de ani si prietena lui au plecat de la o petrecere.
Imaginile surprinse de o camera de supraveghere arata clar in ce stare este tanarul. Cu toate astea a luat decizia fatala de a se sui la volan.


Avocatul, care a ucis cu masina un 2 oameni nevinovati si a ranit alti trei, a fost arestat pentru 30 de zile. A cantarit foarte mult si faptul ca soferul a gonit nebuneste, cu peste 150 de km pe ora s i avea o alcoolemie de 1,8 miligrame de alcool în sange. 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si