De la aflarea vestii ca sufera de o forma grava de cancer, boala care i-ar fi putut curma viata in orice clipa si pana astazi, ochii adolescentei Adriana Proca erau zilnic invadati de lacrimi. Toata durerea ei s-a incheiat vineri, atunci cand doctorii Spitalului Medical Park din Turcia, acolo unde tanara de 16 ani a fost internata pentru 8 luni si jumatate, i-au dat mult asteptata veste: "AI INVINS CANCERUL!".

Adriana este mai fericita acum ca oricand, abia asteapta sa se intoarca acasa la familie, la prieteni, care i-au fost alaturi sufleteste in tot acest drum greu catre vindecare, iar scoala va deveni prioritatea ei numarul 1.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

"Am trait clipe de cosmar, mai ales cand doctorii din tara mi-au spus ca sansele mele de vindecare sunt foarte mici. Nu am crezut niciodata cu adevarat in vorbele lor, stiam ca viata mea nu are cum sa se sfarseasca la aceasta varsta. Am multe planuri, mult prea mult ca sa ma fi dat batut! Vreau sa fiu fericita, sa zambesc mereu, sa ma bucur de fiecare clipa alaturi de cei dragi, sa fiu recunoscatoare pentru acest cadou pe care mi l-a oferit Dumnezeu! Practic, m-am renascut, am primit o noua sansa si vreau sa profit de ea.

Vreau sa ajut la randul meu, vreau sa imi dedic viata sa le ofer si altor copii zambete, asa cum zeci de mii de oameni m-au ajutat enorm sa ma vindec! Multumesc din suflet minunatilor mei doctori Tunç Fısgın, Ceyhun Bozkurt si intregului personal de la Medical Park pentru iubirea pe care mi-au purtat-o! Multumesc tuturor romanilor si moldovenilor pentru rugaciuni si pentru cuvintele de incurajare. Au contat enorm! Voi sunteti salvatorii mei si voua sa datorez totul!", declara, cu lacrimi in ochi, Adriana Proca, adolescenta de 16 ani care a invins leucemia.

La Clinica Medical Park din Istanbul, mai multi copii bolnavi de cancer, sprijiniti de Asociatia "Salveaza o inima", si-au gasit vindecarea: Alina Buhna, David Gidei, Cristian Filip, Vladimir Bivol, Vlad Ceban, Vladelina Stici, Natalia Paun, iar acum este randul Adrianei Proca sa se bucure de acest cadou de la viata. Tratamentul Adrianei a costat 60.000 de Euro, suma care a fost donata de Asociatia "Salveaza o inima" si Caritate.md.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si