Planta care face ravagii in randul populatiei. S-a raspandit extrem de mult si tot mai multe persoane sunt afectate de toxinele continute - Sute de cazuri grave au fost semnalate
Actual

Planta care face ravagii in randul populatiei. S-a raspandit extrem de mult si tot mai multe persoane sunt afectate de toxinele continute - Sute de cazuri grave au fost semnalate

C.I.P.
13 iul 2017

Autoritatile din Marea Britanie se confrunta in ultima perioada cu tot mai multe cazuri de persoane care sunt afectate de o planta salbatica ce se gaseste si pe teritoriul Romaniei.

Cunoscuta la noi sub denumirea de branca ursului, planta a inceput sa se dezvolte rapid si haotic pe tot teritoriul Marii Britanii si tot mai multe persoane sunt afectate de ea, toxinele continute de aceasta planta fiind extrem de periculoase pentru om. Victimele se aleg cu arsuri uriase pe corp, in locurile in care se ating de aceasta planta toxica, iar aceste arsuri pot lasa cicatrici pe corp sau chiar pot provoca orbirea persoanelor afectate.

Citeste si: Guvernul a aprobat exproprierile pentru Magistrala 6 de metrou 1 Mai - Otopeni

Citeste si: Si-au lasat fiica de 3 ani sa moara de foame, apoi au incercat sa ii acopere ranile de pe trup cu fond de ten. Parintii risca acum inchisoarea pe viata

Expertii din Marea Britanie spun ca vremea a fost cea care a favorizat conditiile de favorizare a acestei plante ce pana acum a facut sute de victime pe intreg teritoriul Angliei, cele mai multe cazuri fiind inregistrate in Bolton, Bury si dea lungul raului Irwell.

Aceasta planta a fost zarita chiar si in zontele din estul si vestul Londrei.  "Aceste plante s-au extins enorm si pot afecta mai multe habitate si sunt considerate o amenintare pentru sanatatea oamenilor", au spus specialistii, noteaza cei de la The Sun. 

Citeste si: O eleva cu media 1 la evaluarea nationala a fost admisa la un liceu din Botosani, in timp ce alti alti elevi cu medii peste 5 nu au prins loc

Citeste si: O aradeanca a fost amendata cu 2.000 de lei, dupa o sesizare pe Facebook. Ce a facut femeia

Imaginile cu cei care au fost afectati de aceasta planta vorbesc de la sine, asa ca va recomandam sa va feriti de ea in zonele in care o intalniti si in Romania.

Aceasta planta care poate ajunge si la inaltimi de cate doi metri creste pe malul paraielor si in locurile umede si nisipoase. Are un miros specific, foarte aromat si usor intepator, miros care este inconfundabil. 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook