Familia Madalinei Manole a pornit un adevarat razboi dupa ce artista a fost gasita moarta in casa. Madalina s-a omorat band un pahar intreg de furadan, substanta extrem de toxica. Tot timpul, parintii cantaretei l-au acuzat pe sotul acesteia ca este principalul vinovat de moartea Madalinei. S-au razboit prin tribunale, au cerut si custodia baietelului cantaretei. "Pedeapsa" lor a fost insa dura: dupa moartea fiicei lor, nu si-au mai vazut nici nepotelul, pe care Petru Mircea l-a tinut departe de bunicii materni.

Petru Mircea a fost acuzat de parintii Madalinei ca i-a provocat moartea artistei

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”- wowbiz.ro

Eugenia Manole a plans, a tipat, si-a strigat durerea si l-a blestemat pe cel care-i fusese sot fiicei sale. Stia ca va muri fara sa-si mai vada nepotul. De altfel, in ultima perioada chiar isi dorea sa moarsa, ca tot chinul ei sa se sfarseasca.

Cu cateva luni in urma, intr-un interviu pe care ni l-a acordat, Eugenia Manole spunea insa ca il va bantui pe Mircea Petru.

Batrana spunea ca a lasat un fel de testament- o marturisire pentru nepotul ei.
"Dupa moartea mea, o sa las scris tot ce stiu eu despre el (n.r. Petru Mircea). Nu o sa-l las! Nu voi lasa ca baiatul sa nu stie cine a fost mama lui, ce mare artista a fost”, a spus batrana. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si