Update: Tânărul ar fi fost găsit în Copou. Chiar tatăl său, Marian Nimerincu, a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook.

”Fraților, l-a găsit cineva, în Copou ”, a scris preotul.

Părinții lui Iustin, cer cu disperare ajutorul

Este alertă în Iași! Iustin, fiul unui preot din Iași a dispărut de acasă, după ce s-ar fi certat cu părinții lui, informează Observator. Acesta locuiește în Valea Lupului.

Tatăl lui, care este preot la biserica Sfântul Apostol și Evanghelist Luca din Păcurari, şi mama adolescentului au cerut ajutorul poliţiştilor, după ce au văzut că acesta nu a mai revenit la domiciliu, el fiind plecat de pe data de 24 aprilie, în jurul orei 19:00.

”Avea asupra sa un rucsac de culoare neagră, portofel cu cartea de identitate și suma de 100 de lei. Vă rugăm din suflet să ne ajutați cu orice indiciu. Suntem doi părinți disperați! Iustin, te rugăm să vii acasă!”, se arată în mesajul postat de preotul Marian Nimerincu.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Citește și: EXCLUSIV: Alertă în România! A apărut țânțarul care răspândește malaria și febra dengue. Care sunt simptomele: ”Nu există vaccin”

La momentul dispariţiei, adolescentul purta pantaloni de culoare albastră.

”La data de 25 aprilie 2024, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 24.04.2024, numitul NIMERINCU IUSTIN MARIAN, de 15 ani, a plecat de la domiciliul din comuna Valea Lupului, judetul Iași și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1,80 m, greutate 90 kg, ten deschis, față ovală, păr șaten, ochi căprui.

La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu pantaloni de culoare albastră, tricou de culoare neagră și era încălțat cu pantofi sport marca Nike, de culoare albă, cu inserții gri și albastre și avea asupra sa un rucsac de culoare neagră”, au transmis autoritățile.

Citește și: S-a fotografiat pe marginea unui vulcan activ și s-a dezechilibrat pe spate. Soțul îngrozit a privit-o căzând peste 70 de metri

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acestuia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si