A murit în brațele soției- slăbit și neputincios- dar fiecare dintre noi ni-l vom reaminti drept emblemă a muzicii rock din România. Ne va fi dor de tine, luptătorule- a fost reacția dureroasă a apropiaților la aflarea veștii triste.

Oricât de puternic ar fi fost Leo Iorga și oricât de mult s-ar fi luptat cu boala cumplită care l-a măcinat- organismul său extrem de slăbit a cedat.

Inima artistului a refuzat să mai bată- iar el s-a stins pe patul unui centru de îngrijiri paleative din București- în brațele soției- care nu s-a deslipit o clipă de lângă el. Doctorii au dat familiei zilele trecute o veste zdrobitoare: făcuseră tot posibilul și imposibilul să îl salveze- dar s-au predat!

Citeste si: Un pilot indonezian a murit după un accident în competiţie, la Sepang. Marc Marquez: “Zi tristă pentru motociclism”

„Sunt terminată, nu mă pot opri din plâns. Nu am apucat să-i spun cât de mult îl iubesc, puiul meu. Mai aveam atâtea să-i spun… De câteva zile mă ruga să mergem acasă, dar nu puteam să-l duc acasă, pentru că refuza să mănânce.”- sunt vorbele dureroase ale soției.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

La ultima apariție în public- din septembrie- Leo Iorga a urcat pe scena Arenelor Romane în cărucior cu rotile. Cutremurătoarea imagine a emoționat fanii până la lacrimii.

Nu a prea putut cânta, dar le-a zâmbit oamenilor și s-a bucurat de acel moment ca și cum ar fi știut că e ultimul concert de pe pământ. De opt ani se lupta Leo Iorga cu cancerul.

În 2011 i-a fost extirpată prima tumoră la plămâni și după câțiva ani în care artistul a fost supus unor tratamente chinuitoare de chimioterapie, boala a recidivat cu o violență și mai mare, cu metastaze la cap și la picior.

Citeste si: Accident devastator: o tânără a zburat cu maşina pe carosabilul umed şi s-a înfipt într-o autoutilitară

Citeste si: Accident de proporții cu 4 victime, printre care și 2 copii

Citeste si: Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga.”- kfetele.ro

Citeste si: "Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat- VIDEO- radioimpuls.ro

Citeste si: Gestul uluitor al unui preot la botez: Hrănește bebelușul în timp ce citește o rugăciune

Fostul solist al legendarei trupe Compact a fost supus mai multor intervenții chirurgicale -iar vreme de doi ani a făcut și o terapie cu venin în Cuba, despre care specialiștii spun că vindecă sufletul. De fapt, era o terapie care să îl scape de depresie, căci de multe ori se gândise să renunțe. Anul acesta i-a fost montată o tijă în picior și nu mai putea să umble. Din păcate, a făcut și o pneumonie care nu s-a mai vindecat, iar în cele din urmă a murit. Avea 54 de ani.

În cele peste 3 decenii de carieră vocea lui a dat viață unor cântece care rămân testament în tezaurul muzicii românești: „Mă voi întoarce”, „Singur în noapte”, „Trenul pierdut”, „Să te gândești la mine” sau „Toamnă în sufletul meu” sunt doar câteva

dintre ele. Artistul are doi copii care îi moștenesc talentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si