Cornelius Rosiianu a revenit recent in prim-plan, dupa ce PSD a anunat ca se afla pe lista candidatilor pentru Senat in judetul Ilfov. Odata cu anuntarea candidaturii, fostul prezentator al stirilor de la TVR, de dinainte de Revolutie, si-a depus si declaratia de avere. Conform acesteia, Rosiianu si sotia sa, Cristina, actrita la Teatrul Tandarica, detin un teren la Voluntari, doua la Sulina, unul la Snagov si altul in judetul Dolj.

Portofoliul imobiliar al familiei Rosiianu etse completat de o casa de locuit in Voluntari, cu o suprafata de 475 de metri patrati, si un apartament in Bucuresti. Rosiianu are si o colectie de tablouri, evaluate la 16.000 de euro, iar in conturi are aproximativ 40.000 de euro.
Cornelius Rosiianu si sotia
Cornelius Rosiianu si sotia
Veniturile lui Rosiianu sunt constituite din pensie, in valoare de 59.124 de lei (4.927 de lei pe luna) si o suma de 13.224 de lei (Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor). Sotia lui Rosiianu a castigat 45.612 lei din pensie si prestatiile actoricesti. Cei doi soti au incasat venituri consistente si din chirii, cate 66.602 lei (14.800 de euro) fiecare.

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si