110 kilograme de cannabis destinat vânzării în Iaşi, dar şi în alte zone, au fost ridicate în urma a două percheziţii

O cantitate de 110 kilograme de cannabis estinat vânzării în Iaşi, dar şi în alte zone,16.800 de lei, 3 arme deţinute ilegal şi 2 telefoane mobile, ridicate de poliţişti în urma a două percheziţii în judeţul Neamţ, un bărbat fiind reţinut.

K.B., vineri 15 noiembrie 2019 , 11:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”La data de 13 noiembrie 2019, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iaşi, au efectuat două percheziţii domiciliare în judeţul Neamţ, la un bărbat, de 34 de ani, bănuit de cultivarea de droguri de risc. În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat 110 kg. cannabis, droguri de risc care ar fi fost destinate comercializării pe raza municipiului Iaşi, precum şi a altor judeţe. De asemenea, au fost ridicaţi 16.800 de lei, 3 arme deţinute ilegal şi 2 telefoane mobile”, anunţă IGPR.

Citeste si: Un nou caz Sorina în România! O fetiță de 7 ani, păzită de zeci de oameni pentru a nu fi luată cu forța de la asistenții maternali! Situație explozivă la Bocșa

Citeste si: Sărbătoare mare pentru credincioși, azi, 15 noiembrie - Cruce neagră în calendarul ortodox

Citeste si: Scene șocante pe o stradă din Spania. O româncă a fost găsită complet goală, cu piciorul rupt, iar un bărbat trăgea cu pistolul după ea

Contravaloarea totală a drogurilor ridicate de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate este estimată la 500.000 de euro.

Bărbatul bănuit de trafic de droguri a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Tribunalului Iaşi cu propunere de arestare preventivă.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si