Testele realizate de Biroul pentru Statistici Naționale, din ultima săptămâna, au arătat că peste 92% dintre britanici au anticorpi împotriva noului virus, comparativ cu săptămana precedentă, atunci când doar 89% dintre cei testați prezentau anticorpi. 

Anticorpii sunt dovadă unei infecții trecute prin Sars-Cov2 sau a vaccinării

Acești anticorpi sunt dovadă că persoanee au trecut prin boală sau că au fost vaccinate cu cel puțîn o doză de vaccin.

Citeste si: Țara care începe imunizarea cu a treia doză a serului anti-Coronavirus. Ce categorie de persoane este obligată să se vaccineze

Marea Britanie, printre țarile cele mai afectate de coronavirus

Marea Britanie este una dintre cele mai afectate ţări din Europa, cu mai mult de 5,54 de milioane de cazuri şi peste 129.100 de decese asociate. În ceea ce privește numărul persoanelor vaccinate, aproximativ 53,6% din populație a fost vaccinată complet împotriva COVID-19.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

Autoritățile au decis săptămana această să renunțe la restricțiile.

Premierul britanic, Boris Johnson a decis să pună englezii în centrul unui experiment care va oferi o perspectivă asupra modului în care poate un stat cu o populație însemnată să reziste unui nou val pandemic când toate restricțiile sunt ridicate. 

Citeste si: Tulpina Delta, principalele simptome: La ce trebuie să fim atenţi? Anunţ important


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si