90% dintre adulții britanici au anticorpi pentru Covid-19

Aproape toata populatia adultă din Marea Britanie prezintă anticorpi pentru Covid-19, arată datele publicate de Biroul pentru Statistici Naţionale din UK.

Author: Răzvan Angelescu miercuri 21 iulie 2021 , 15:21

Peste 90% dintre britanici au anticorpi
Peste 90% dintre britanici au anticorpi[Sursa foto: https://freedomhouse.org/]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Testele realizate de Biroul pentru Statistici Naționale, din ultima săptămâna, au arătat că peste 92% dintre britanici au anticorpi împotriva noului virus, comparativ cu săptămana precedentă, atunci când doar 89% dintre cei testați prezentau anticorpi. 

Anticorpii sunt dovadă unei infecții trecute prin Sars-Cov2 sau a vaccinării

Acești anticorpi sunt dovadă că persoanee au trecut prin boală sau că au fost vaccinate cu cel puțîn o doză de vaccin.

Citeste si: Țara care începe imunizarea cu a treia doză a serului anti-Coronavirus. Ce categorie de persoane este obligată să se vaccineze

Marea Britanie, printre țarile cele mai afectate de coronavirus

Marea Britanie este una dintre cele mai afectate ţări din Europa, cu mai mult de 5,54 de milioane de cazuri şi peste 129.100 de decese asociate. În ceea ce privește numărul persoanelor vaccinate, aproximativ 53,6% din populație a fost vaccinată complet împotriva COVID-19.

Autoritățile au decis săptămana această să renunțe la restricțiile. Premierul britanic, Boris Johnson a decis să pună englezii în centrul unui experiment care va oferi o perspectivă asupra modului în care poate un stat cu o populație însemnată să reziste unui nou val pandemic când toate restricțiile sunt ridicate. 

Citeste si: Tulpina Delta, principalele simptome: La ce trebuie să fim atenţi? Anunţ important


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si