Un bărbat din Indonezia a trăit cele mai urâte clipe ale vieții sale! AK, așa cum este numit mirele, credea că este pe cale să își întemeieze o familie alături de persoana iubită. Era îndrăgostit până peste cap de „femeia” care i-a sucit mințile și care l-a făcut să nu mai stea pe gânduri și să se însoare. Niciodată nu ar fi putut să se gândească la întorsătura pe care avea să o ia povestea lui de dragoste.

Cei doi s-au cunoscut în mediul online, unde au și comunicat pentru o perioadă, după care au ales să se întâlnească față în față. Pentru mire a fost dragoste la prima vedere, astfel că, nu după mult timp, i-a și cerut mâna „soției” sale, care a spus marele DA.

nunta indonezoa, barbat pacalit, mireasa

Adevărul l-a năucit pe mirele ghinionist. 

[Sursa foto: Captură YouTube Tribun Timur]

La acea vreme „femeia”, care i s-a prezentat drept Adinda Kanza Azzahra, nu i-a dat nimic de bănuit. Zilele până la nuntă au trecut repede și, chiar dacă ea nu își arăta prea mult fața, ci o ținea ascunsă după un văl, indonezianul nu a intrat prea mult la bănuieli. Omul a crezut că partenera lui e doar timidă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”- wowbiz.ro

„Din fotografiile de la nuntă se vede că arată ca o femeie, iar vocea este subțire, ca a unei femei”, a spus acesta.

Cei doi au făcut o ceremonie în cadrul căreia și-au unit destinele chiar în satul unde s-a născut AK. Chiar dacă spera că după nuntă se va bucura de cea care îi devenise soție, aceasta își ascundea în continuare fața. De asemenea, cel care era de fapt un bărbat deghizat a refuzat să doarmă alături de soțul ei, notează La Vanguardia.

Citește și: Coreea de Nord, primele exerciții militare nucleare din istorie. Kim Jong-un, cu degetul pe "butonul roșu"

AK s-a plâns familiei sale că mariajul nu este nici pe departe așa cum și-a imaginat, iar aceasta a intrat la bănuieli. Ulterior, rudele lui au aflat că Adinda era, de fapt, un bărbat deghizat, care avea un plan mârșav. Individul a recurs la căsătorie pentru a obține cât mai mulți bani de la AK, care îi făcea toate poftele.

Cazul halucinant a ajuns și la poliție, care a luat măsuri. Acum, „mireasa” riscă să ajungă în spatele gratiilor.

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea. „Trădarea de la un frate nu se uită ușor. Mi-a luat absolut toată viața mea de artist.”- kfetele.ro

Citeste si: Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au despărțit? Cum a apărut artista la premiera filmului- radioimpuls.ro

„De fiecare dată când ESH a cerut bani, i-a primit. Acum, făptuitorul a fost pus sub acuzare în temeiul articolului 378 din Codul penal și riscă să petreacă până la patru ani după gratii”, a precizat un purtător de cuvânt al poliției pentru presa indoneziană.

nunta indonezoa, barbat pacalit, mireasa

„Mireasa” riscă acum să ajungă în spatele gratiilor. 

[Sursa foto: Unsplash]


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si