"A imobilizat-o, a urinat pe ea şi i-a introdus o carpa in gura!" Ce le faceau gardienii detinutelor de la Rahova este infiorator. Oamenii legii incearca acum sa musamalizele totul

Detalii cutremuratoare ies la iveala in cazul gardienilor de la Spitalul Penitenciar Rahova. Tot mai multi detinuti sustin ca au fost supusi unor torturi demne de Evul mediu.

A.S., joi 08 februarie 2018 , 15:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Practicile gardienilor care se considerau stapani ai inchisorii s-au intins pe mai multi ani de zile, fara ca cineva sa intervina. Una dintre victime le-a facut marturisiri socante anchetatorilor.

"In cursul lunii august 2015 a fost agresata fizic de un angajat al Penitenciarului Spital Rahova Bucuresti, care, dupa ce a imobilizat-o si agresat-o, a urinat pe ea si i-a introdus o carpa in gura, turnandu-i apa peste ea cu scopul de a o ineca.
De asemenea, persoana vatamata a precizat ca faptuitorul i-a scos o masea si i-a spart alta, amenintand-o totodata cu moartea”
, este marturia unei victime, potrivit unui Referat PJ sector 5.

Si dezvaluirile din Penitenciarul spital Rahova nu se opresc aici. Un alt detinut povesteste cum a fost jucat in picioare de gardieni.

"In data de 27.06.2016 , fiind detinut in Penitenciarul Spital Rahova Bucuresti, sectia dezintoxicare, a fost agresata fizic fara niciun motiv de un supraveghetor pe care il cunoaste sub numele de "Ciprian", acesta lovindu-l cu un ciocan de cauciuc la nivelul bratului drept, la nivelul coastelor si apoi cu pumnii si cu picioarele pe tot corpul”, potrivit altei victime.

Umilintele erau la ordinea zilei in inchisoare. Iar daca vreun detinut avea curajul sa protesteze sau sa isi ceara drepturile, primea corectii fizice surori cu moartea.

Citeste mai mult pe B1.ro

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si