Doru Sandu, un român în vârstă de 44 de ani a fost prins când însoţea şi păzea mai multe prostituate pe o stradă din Copertino, Italia. În sala de judecată i s-a făcut frică la gândul că va fi trimis în puşcărie, izbucnind în plans.

Citeste si: De ce sângerează gingiile? Cauze și soluții

Printre lacrimi, barbatul i-a spus judecătorului că el doar a însoțit niște prostituate la locul de muncă, fără să știe că acest lucru este interzis prin lege şi că îi este frică de puşcărie.

El a mai spus că încearcă doar să trăiască de pe o zi pe alta.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Decizie radicală a profesorului de sport de la Jean Monnet condamnat la închisoare pentru că ar fi întreținut relații intime cu o elevă!

Deşi românul avea deja un cazier judiciar pentru tentativă de furt a unor bunuri de mică valoare dintr-un supermarket, judecătorul i-a redat libertatea, precizând că nu trebuiesc luate alte măsuri împotriva lui.

Citeste si: O femeie a murit într-un avion. Ce i-a provocat decesul

Citeste si: Radu Mazăre era să fie omorât cu skijetul de un fotbalist cunoscut: "Mă înjura și a vrut să mă lovească! Putea să mă omoare!"

Judecătorul s-a referit şi la condițiile de sănătate precare ale barbatului, implicându-se atât de mult, încât a dispus transferul acestuia la spital pentru investigații.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si