A început să plângă în sala de judecată și a fost eliberat

Un român în vârstă de 44 de ani, a început să plângă in sala de judecata, iar judecătorului Michele Toriello i s-a făcut milă de el şi l-a eliberat.

K.B., joi 23 mai 2019 , 12:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Doru Sandu, un român în vârstă de 44 de ani a fost prins când însoţea şi păzea mai multe prostituate pe o stradă din Copertino, Italia. În sala de judecată i s-a făcut frică la gândul că va fi trimis în puşcărie, izbucnind în plans.

Citeste si: De ce sângerează gingiile? Cauze și soluții

Printre lacrimi, barbatul i-a spus judecătorului că el doar a însoțit niște prostituate la locul de muncă, fără să știe că acest lucru este interzis prin lege şi că îi este frică de puşcărie. El a mai spus că încearcă doar să trăiască de pe o zi pe alta.

Citeste si: Decizie radicală a profesorului de sport de la Jean Monnet condamnat la închisoare pentru că ar fi întreținut relații intime cu o elevă!

Deşi românul avea deja un cazier judiciar pentru tentativă de furt a unor bunuri de mică valoare dintr-un supermarket, judecătorul i-a redat libertatea, precizând că nu trebuiesc luate alte măsuri împotriva lui.

Citeste si: O femeie a murit într-un avion. Ce i-a provocat decesul

Citeste si: Radu Mazăre era să fie omorât cu skijetul de un fotbalist cunoscut: "Mă înjura și a vrut să mă lovească! Putea să mă omoare!"

Judecătorul s-a referit şi la condițiile de sănătate precare ale barbatului, implicându-se atât de mult, încât a dispus transferul acestuia la spital pentru investigații.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si