Azi noapte, în jurul orei 23:00, un echipaj de jandarmerie aflat în misiunea de menținere a ordinii publice pe raza municipiului Galați a observat pe o stradă din cartierul I.C Frimu un autoturism parcat neregulamentar, cu geamurile oprite. Jandarmii au surprins un bărbat întins pe spate, moment în care au crezut că e vorba de o urgență medicală. Când a deschis portiera, au simțit un miros puternic de substanțe vegetale interzise prin lege.


În momentul în care bărbatul a fost coborât din mașină, jandarmii au observat că acesta este sub influența alcoolului și e agitat.

Citește și: Un român a fost prins încercând să treacă granița în Elveția cu mii de euro băgați în lenjeria intimă. Bancnotele erau contaminați de cocaină

La controlul autoturismului jandarmii au găsit o țigară confecționată artizanal, dintr-o substanță vegetală de culoare verde, o pungă cu muguri de substanță vegetală de culoare verde și un grinder. Cu privire la substanțele găsite în vehicul, bărbatul a declarat că el este proprietarul autoturismului, însă substanțele vegetale au fost aduse de către un prieten.

Citește și: Doi tineri au murit striviți într-o mașină, după un accident cumplit

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Persoana în cauză, în vârstă de 38 de ani, a fost condusă la sediul poliției unde jandarmii i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri de risc.

Citește și: Un român a ajuns cu mașina într-un canal în timp ce fugea de poliție. Bărbatul s-a urcat băut la volan

Un român a fost prins încercând să treacă granița în Elveția cu mii de euro băgați în lenjeria intimă. Bancnotele erau contaminați de cocaină

Un român în vârstă de 37 de ani a fost prins încercând să treacă ilegal granița dintre Austria și Elveția cu câteva mii de euro ascunși în lenjeria intimă. Oamenii legii l-au prins în flagrant delict și au găsit urme de cocaină pe pachetele de bani. Individul a primit acum un ordin de sancționare pentru acest lucru.

Citește și: Incredibil cum a trecut un irlandez granița cu cocaină la el! Bărbatul riscă ani grei de închisoare

Faptele datează de la sfârșitul lunii aprilie a anului trecut, atunci când un român în vârstă de 37 de ani a intrat în Elveția dinspre Germania, prin Austria, la punctul de trecere a frontierei din Au SG.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Acestea le-a mărturisit vameșilor că avea asupra sa suma de 9500 de euro în numerar. Sumele de până la 10.000 de euro trebuie declarate în scris la administrația vamală.

Citește și: Un tânăr a fost reținut pentru dare de mită, după ce a fost prins drogat la volan


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si