A murit precum Cristina Țopescu. O româncă din Italia a fost găsită moartă după două săptămâni

A avut același sfârșit precum Cristina Țopescu. O româncă din Italia, văduvă și grav bolnavă de cancer, și-a dat ultima suflare singură și a fost găsită după 2 săptămâni.

R.B., marți 21 ianuarie 2020 , 12:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

O româncă de 52 de ani din Italia, văduvă și bolnavă de cancer ar fi murit în jurul datei de 31 decembrie-1 ianuarie, dar trupul fără viață al acesteia a fost găsit abia după 2 săptămâni.

Citeste si: Adevărul neștiut despre mama Cristinei Țopescu. Femeia locuia în București, vezi care e motivul pentru care nu și-a sunat fiica de sărbători

Femeia și-ar fi dorit mult să vină acasă, în România, pentru a petrece Sărbătorile, însă din cauza numeroaselor probleme de sănătate pe care le are, nu s-a putut deplasa.

Citeste si: Colonelul Cristian Cîrlan, comandantul interimar al CSA Steaua, a decedat la vârsta de 47 de ani

Femeia nu avea deloc prieteni în Italia, iar vecinii care mai obișnuiau să o vadă, au crezut că aceasta plecase în România, la familie. Astfel, nu a căutat-o nimeni...

Citeste si: Cristina Țopescu urma să se mute într-un centru destinat persoanelor cu dizabilități! ”M-a întrebat dacă ar putea locui acolo”! Care urma să fie rolul ei?

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si