Fostul soț al avocatei dispărute Elodia Ghinescu a murit în propria casă. Ciprian Mustață a fost descoperit joi în apartamentul său. El nu avea semne vitale când au ajuns medicii. Conform autorităților, Ciprian a murit în urma unui infarct miocardic, însă detaliile și necropsia vor arăta care a fost cauza exactă a decesului.

Citeste si: „Elodia trăiește!” Motivul pentru care avocata ar sta ascunsă mai bine de 12 ani

Cine a fost Ciprian Mustață

Ciprian avea 45 de ani. El era agent șef de poliție în Brașov, potrivit mytex.ro, dar și directorul sportiv al echipei de fotbal Olimpic Cetate Rășnov. Alături de spotivii săi, Ciprian Mustață a reușit să promoveze în Liga a 3-a.

Citeste si: VIDEO| În mintea „criminalului atipic” Gheorghe Dincă. E comparat cu Cristian Cioacă și Ion Rîmaru

„Sincere condoleanţe familiei şi Dumnezeu să-l odihnească!”, au transmis cei de la Olimpic Cetate.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Ciprian a fost primul soț al avocatei dispărute. Ei au divorțat în anul 2002, apoi ea s-a căsătorit cu Cristian Cioacă. Atât Ciprian Mustață, cât și Cristian Cioacă erau polițiști. Cioacă este acum în închisoare. Este acuzat pentru uciderea și ascunderea sau distrugerea cadavrului, chiar dacă probele sunt și acum insuficiente pentru a-l indica pe bărbat ca principal suspect.

a murit primul soț al elodiei ghinescu
Fostul soț al Elodiei Ghinescu.[Sursa foto: Facebook]

Avocata Elodia Ghnescu este de negăsit din noaptea de 29 spre 30 august 2007.

Nimeni nu a mai văzut-o de atunci. Mama Elodiei a mărturisit ce a simțit și ce a crezut despre Cristian Cioacă în momentul în care fiica ei i l-a prezentat ca fiind viitorul partener de viață.

Citeste si: Avocata familiei Ghinescu, primele declaraţii despre Elodia, după ce s-a vehiculat că ar fi în străinătate

„Numai eu știu ce simt și cât plâng noapte de noapte de când fiica mea nu mai este. Seara este jale, seară de seară mă gândesc la ea. Când a venit să mi-l prezinte pe Cioacă, eu i-am zis din prima că este schizofrenic, dar ea nu a vrut să mă asculte”, a mărturisit Emilia Ghinescu, mama Elodiei Ghinescu, pentru Impact.

Citeste si: Emilia Ghinescu, mama Elodiei, face dezvăluiri cutremurătoare în legătură cu Cristian Cioacă: „I-am zis din prima, ea nu a vrut să mă asculte”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si