A nascut o fetita cu dizabilitati si a vandut-o, ca sa scape de ea. Ce s-a intamplat cu micuta este sfasietor
(auxiliare)

A nascut o fetita cu dizabilitati si a vandut-o, ca sa scape de ea. Ce s-a intamplat cu micuta este sfasietor

A.S.
13 oct 2017

Parintii unei fetite cu dizabilitati au decis sa scape de aceasta intr-un mod absolut socant. Ei nu au dus-o intr-un centru de plasament, ci au vrut sa obtina si niste bani de pe urma ei, asa ca au vandut-o unor infractori.

Anabelle, fetita in varsta de 5 ani, a ajuns in mainile traficantilor de carne vie care au cumparat-o pe micuta de la parintii ei.

Citeste si: Obiceiuri de Sfanta Parascheva. Ce nu ai voie sa faci sambata, 14 octombrie. E mare pacat!

Citeste si: Cand trecem la ora de iarna in 2017 si cum ne afecteaza acest lucru?

Acestia o bateau cu batele si o supuneau unor tratamente inumane, apoi o puneau sa cerseasca pe strazi. Starea deplorabila a Anabellei i-a induiosat rapid pe oameni, care ii dadeau mereu bani. Acestia ajungeau la liderii retelei de trafic de persoane care o cumparasera pe fetita.

Citeste si: A plecat la scoala si nu s-a mai intors. O eleva de 13 ani din Rovinari este de negasit

Citeste si: Un renumit medic chirurg din Romania: "Daca spun ca nu am cerut bani niciodata de la pacienti, nu ma crede nimeni! Toti se vor indoi si ma vor intreba..."

Anabelle a primit o noua sansa la viata cand o organizatie care se ocupa cu salvarea copiilor exploatati a aflat de cazul ei.
Povestea ei l-a impresionat pe Gonzalo Erize, un argentinian care lucreaza la Fundatia Kalipay Negrense.

Sursa: CEN

Fetita a fost salvata din mainile infractorilor, iar primul lucru pe care fundatia l-a facut pentru ea a fost sa o duca la un spital pentru a fi supusa de urgenta unei operatii. Din cauza malformatiei cu care s-a nascut, fetita nu putea sa inchida ochii si era tot timpul epuizata. Operatia a fost un succes. "Este vindecata complet. De astazi a invatat ce inseamna o viata fericita!", au declarat reprezentantii fundatiei, relateaza publicatia britanica Metro. 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook