A plecat în Anglia pentru un trai mai bun, dar a ajuns în IAD. Povestea româncei ținută drogată timp de 10 ani de proxeneți

Sătulă de traiul de acasă și de lipsurile din familie, o tânără româncă a decis să plece la muncă.

Author: M. P. luni 14 ianuarie 2019 , 15:04

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Helena visa să ajungă model, iar într-o zi, o cunoștință de familie i-a spus că o poate ajuta. Avea doar 20 de ani când a plecat în Londra.

"Cineva care era apropiat de familia mea mi-a spus că sunt drăguţă şi aş avea şansa să câştig mulţi bani ca model.

Dar nu se poate în România, iar el ştie pe cineva care să mă ajute, în Anglia. Mi-am spus că e o şansă şi am acceptat. Nu mai vroiam să-mi văd familia chinuindu-se, nu vroiam să mă chinui nici eu ca ei.", povesteşe tânăra româncă, acum în vârstă de 30 de ani.

Cel care i-a promis că o poate ajuta i-a spus că trebuie să vină în Anglia. I-a cumpărat chiar și biletul de avion.

Citeste si: Polițiștii de frontieră au oprit o dubiță la ieșirea din țară! L-au rugat pe șofer să le arate ce transportă! Când au văzut ce avea în spate au scos pistoalele!

Ajunsă la destinație, a început calvarul.

Ea a fost drogată și obligată să pozeze în lenjerie intimă. Pentru că era sub efectul drogurilor, ea nu a realizat exact ce se întâmplă.

După ședință, cel care a adus-o în Anglia cât și ceilalți care au participat la ședința foto i-au spus fetei că le datorează bani. Mai exact 1.000 de euro pentru apartamentul în care fuseseră făcute pozele, 2.000 de euro pentru portofoliul foto şi 500 de euro lunar chirie pentru apartamentul în care fusese instalată, alături de alte două fete.

Fotografiile ei au fost postate pe site-urile de specialitate și lângă au atașat o listă întreagă de servicii sexuale, dar și tariful.

Citeste si: Lăcrămioara este eroina de la Polovragi. A salvat de la moarte 4 oameni, dintre care 2 copii

Pentru 120 de lire ea a fost obligată să se culce cu necunoscuți, iar banii toți mergeau la proxeneți.

"Mi-au spus că am datorii la ei, trebuie să mi le plătesc. Şi dacă nu le dau banii, îmi ucid toată familia, în România. Erau convingători.", a povestit Helena.

La scurt timp, ea a devenit dependentă de cocaină. Le plătea proxeneților 80 de lire pe zi pentru droguri.

DSupă 10 ani de chin, un client a fost cel care a ajutat-o să scape de cei care au ținut-o închisă 10 ani de zile. Ea nu știe ce s-a întâmplat cu indivizii respectivi, dar tot ce știe este că își dorește o viață la fel de normală ca cea de dinainte de a pleca.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si