Cum a reușit acest tânăr să slăbească 62 de kilograme. Trei lucruri sunt sfinte pentru el

Trei lucruri l-au ajutat pe acest bărbat să slăbească 62 de kilograme. Bryan O'Keeffe a ținut diete ani la rând fără rezultate, însă acum a ajuns la rezultatul dorit.

Author: Georgiana Balaban sâmbătă 04 martie 2023 , 14:20

Bryan O'Keeffe

Bryan O'Keeffe a slăbit 62 de kilograme în șapte luni. 

[Sursa foto: Presa străină]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Timp de șapte luni, în anul 2022, Bryan O'Keeffe a slăbit 62 de kilograme. Bărbatul a ținut diverse diete ani la rând, însă fără rezultate. În urmă cu un an, acesta a adoptat măsuri drastice și a reușit să slăbească miraculos.

Citește și: Varza chinezească. Ce este și cum se consumă?

Tânărul a ajuns la rezultatul mult visat după ani ce încercări. Bryan și-a schimbat total modul de viață. El a renunțat la multe lucruri pentru a ajunge la performanțe.

Ce secrete are tânărul pentru a slăbi

Bryan O'Keeffe și-a stabilit câteva măsuri drastice pentru a slăbi 62 de kilograme în doar 7 luni, astfel că el s-a mutat într-un sat izolat din Spania, a renunțat la locul de muncă pe care îl avea și a întrerupt legătura cu familia lui.

Bărbatul a postat un clip video pe TikTok și a explicat totul.

El a declarat că a stabilit singur să își concentreze toată atenția pe a fi rezistent din punct de vedere mental, astfel că și-a stabilit o disciplină. Pentru Insider, el a mărturisit că a învățat trei lucruri, care pentru el au fost esențiale în îndeplinirea obiectivului pe care l-a avut.

Citește și: Cum arată cel mai bătrân câine din toate timpurile. Bobi are 30 de ani și a scăpat de la moarte miraculos- VIDEO

În cadrul interviului, Bryan O'Keeffe a declarat că încercările anterioare de a slăbi au fost „întotdeauna un pas înainte, doi pași înapoi”. În urmă cu un an, acesta s-a oprit din a analiza ce l-a făcut să renunțe și să revină la vechile obiceiuri pe care le avea.

Citeste si: Cât de frumoasă este Sarah Prodan nemachiată! Îi seamănă leit mamei ei, Anamaria Prodan- kanald.ro

Citeste si: Dinu Maxer a vorbit despre medicul estetician cu care Deea a fost acuzată că l-a înșelat- wowbiz.ro

„Declanșatoarele mele au fost livrarea la domiciliu și nopțile petrecute cu familia și prietenii. Cum am răspuns la asta? Mi-am construit o bulă în jurul meu, astfel încât acești factori declanșatori să nu mai fie accesibili și să nu-mi mai stea în cale”, a mărturisit el.

Pentru nimeni nu este ușor să stea izolat timp de șapte luni, însă el i-a încurajat și pe alții să se gândească la încercările anterioare și să facă exact ceea ce pe ei îi face fericiți.

„Întotdeauna există o soluție. Trebuie doar să le găsești pe cele care funcționează pentru factorii tăi declanșatori”, a mai adăugat acesta.

Tânărul a transmis că a acceptat disconfortul. Bărbatul a reușit să facă față chiar și foametei sau poftei.

Citește și: VIDEO- Fără prăjituri la birou. Un studiu britanic arată că este nociv să aduci dulciuri la locul de muncă

Citeste si: “Mi-am format un principiu de viață care s-ar putea să supere pe multă lume.” Dinu Maxer a dezvăluit motivele reale ale divorțului- kfetele.ro

Citeste si: Dinu Maxer a rupt tăcerea și a oferit primele detalii despre divorțul de Deea Maxer. Fosta lui soția a trimis un mesaj în direct: "Incompatibili în principii, dorințe, vise, mentalitate, planuri, putere de iubire și implicare”- radioimpuls.ro

„Beneficiile acestei metode se vor răsfrânge și în alte aspecte ale vieții, dar, atunci când vrei să pierzi din greutate, ajută să ai suficientă voință ca să reduci numărul de calorii. Mi-am dezvoltat capacitatea mentală de a face față poftei și foametei. Căutarea disconfortului în fiecare zi m-a disciplinat și m-a ajutat să devin echilibrat”, a explicat bărbatul el.

Bryan O'Keeffe a precizat că a mâncat absolut tot ce iubește și nu s-a simțit nici măcar o secundă vinovat pentru asta. El susține că nu există alimente care să fie bune și rele, căci contează foarte mult cantitatea.

„Trebuie să ai libertatea de a mânca un baton de ciocolată atunci când ți-e poftă și să nu te simți vinovat pentru asta. Nu există alimente bune și rele. Doar cantități bune și rele pentru fiecare aliment. Am aplicat aceste tehnici de reducere a caloriilor la fiecare masă și nu am simțit niciodată că țin dietă în toată această perioadă”, a mărturisit acesta.

Citește și: Când prea mult sport le îmbolnăvește pe femei? Afla despre RED-s


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si