Echipajele medicale ajunse la locul accidentului l-au resuscitat pe bărbat însă, în zadar, bărbatul a fost declarat decedat.

Citeste si: Organizația Mondială a Sănătății se opune utilizării la scară largă a dozei trei anti-COVID-19: „Nu vom opri așa pandemia”

Cum s-a produs accidentul

Polițiștii rutieri și anchetatorii au stabilit că un bărbat de 27 de ani, din Cicănești, care a coborât de la volanul unui autocamion a fost accidentat de un autoturism, care se deplasa din direcție opusă, condus de un bărbat de 42 de ani, din

Cicănești. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Nelu Tătaru: „Urmează un alt val până vom fi toţi imunizaţi, măcar 70%. Este un moment în care trebuie să luăm o decizie...”

Șoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, precum și neluarea, respectiv nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă, fiind anunțați și cei de la ITM, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si