Accidentul a avut loc luni dimineață, în jurul orei 09.30, în zona gării CFR din Comănești. O autoutilitară a accidentat mortal un pieton. 

Bărbatul traversa ilegal strada

Potrivit IPJ Bacău, șoferul în vârstă de 22 de ani a lovit un pieton de 51 de ani, care se angajase în traversarea străzii printr-un loc nepermis.

Citește și: Leo de la Strehaia a fost jefuit în timp ce se luptă pe patul de spital pentru a trăi. I-a furat 20 de galbeni și a vrut să fugă cu amantul

Persoana decedată ar fi un om al străzii cunoscut cu afecțiuni psihice, care obișnuia să sară în fața mașinilor, devenind chiar agresiv cu șoferii. 

Grav accident rutier: o șoferiță s-a răsturnat cu mașina în urmă cu puțin timp

O femeie s-a răsturnat cu mașina, în urmă cu doar câteva ore, pe drumul de centură al orașului Mihăilești. Autoritățile au intervenit de urgență la fața locului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

O femeie, în vârstă de 46 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale  în urma unui accident rutier  ce s-a produs, în această dimineață, pe drumul de centură al orașului Mihăilești.

Citește și: “Ne-a urmărit toată viața acel accident!”. Răzvan Lucescu vorbește despre moartea ascunsă a familiei

Acesta a rămas blocată în autoturismul pe care îl conducea, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi extrasă în siguranță.

Ce au anunțat autoritățile

La caz s-au deplasat echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești, cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Aceștia au găsit autoturismul răsturnat pe plafon, în afara părții carosabile.

Femeia, conștientă și cooperantă, a fost preluată de paramedicii SMURD care i-au acordat primul ajutor, ulterior acesta a refuzat transportul la spital.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si