Moartea ascunsă a familiei Lucescu. Răzvan Lucescu a vorbit despre accidentul în care a fost implicat acum 31 de ani și care s-a soldat cu moartea unei fete.

Citește și: Grav accident rutier: o șoferiță s-a răsturnat cu mașina în urmă cu puțin timp

Georgica Miu, o tânără de 23 de ani, a murit într-un cumplit accident rutier, în 1991, autoturismul fiind condus de soția antrenorului.

Răzvan Lucescu avea atunci doar 22 de ani.

Citește și: Un român, beat la volan, a făcut prăpăd pe o stradă din Italia. Tatăl unei fetițe de 6 ani a decedat pe loc

O tânără de 23 de ani și-a pierdut viața atunci în accident

Evenimentul zilei a dezvăluit într-un material cum că martorii l-au văzut pe Răzvan Lucescu coborând din mașină după accident.
„Lucescu Răzvan a fost la volan. Martorii l-au văzut, a sărit de la volan şi a lăsat-o pe nevastă-sa.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: O femeie a fost accidentată după coliziunea a două mașini dintr-o parcare

S-a dat jos pentru că el n-avea nici permis, era şi băut. (…) Răzvan a lăsat-o pe ea, că era însărcinată în cinci luni şi că nu avea alcool în ea, iar el a fugit. Când m-am dus acolo, el nu mai era. A dat telefon, a anunţat repede poliţia, pe nu ştiu cine.

Nu îi era frică”, a mai spus tatăl tinerei.

Bărbatul ar fi susținut că decșarațiile martorilor nu au fost luate în considerare, iar avocatul le-ar fi spus că nu se pot pune cu familia Lucescu.

Declarațiile lui Răzvan Lucescu despre accident

Acesta a povestit despre accident, întrebat fiind în cadrul unei emisiuni Kanal D și a fost întrebat dacă se simte vinovat pentru accident.
„Nu. A fost un moment greu. Ne-a urmărit toată viața acel accident! Pe soția mea a distrus-o!

Citește și: Urmărire a Poliției pe un pod din Iași. Autoturismul și mașina de Poliție au căzut în apă

Am încercat să fiu tot timpul aproape de ea, am încercat să o susțin total, să o ajut să treaca peste. Îmi dau seama cât de cumplit a fost pentru familia care și-a pierdut copilul. Sunt lucruri pe care nu le poți repara, n-ai cum să dai timpul înapoi. Trebuie să mergi cu ele toată viața înainte”, a declarat Lucescu.

Citește și: VIDEO- Șoferiță atacată de zeci de persoane, după ce a lovit cu mașina un copil. Femeia a fost nevoită să se baricadeze în automobil


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si