Duminică, în prima zi de Paște, a avut loc o descoperire macabră într-un apartament din Timișoara. Este vorba despre un tânăr de 31 de ani, găsit fără suflare, iar alerta ar fi fost dată de un prieten care încerca de mai mult timp să îl contacteze, însă acesta nu răspundea la telefon.

Potrivit informațiilor relatate de presa locală, tânărul ar fi fost consumator de substanțe interzise.

Tânărul nu mai luase legătura cu niciun apropiat de două zile

La fața locului s-au deplasat polițiști, pompieri și medici de la SMURD. Salvatorii au încercat să îi acorde primul ajutor bărbatului de 31 de ani, însă din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru acesta.

Citește și: Accident mortal, în prima zi de Paște! Mașina condusă de un bărbat a fost lovită de un tren, în Sibiu. Greșeala care l-a costat pe șofer viața

ambulanta

Potrivit informațiilor relatate de presa locală, tânărul ar fi fost consumator de substanțe interzise.

[Sursa foto: news.ro]

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Conform sursadevest.ro, mama tânărului ar fi fost prima sau printre primele persoane care au văzut scena îngrozitoare. Bărbatul ar fi fost consumator de droguri, iar de două zile el nu mai luase legătura cu nimeni din cercul de apropiați.

Mama sa a încercat să îl contacteze cu puțin timp înainte de Paște, însă atunci când ar fi ajuns la ușa lui, acesta nu ar fi răspuns. Cu toate acestea, femeia nu s-ar fi lăsat după prima încercare, însă și în următoarele dăți, bărbatul nu dădea niciun semn. 

Femeia s-a văzut nevoită să sune o rudă, verișor cu victima. Acesta a forțat un geam și a reușit să pătrundă în apartament, acolo unde zăcea trupul neînsuflețit al tânărului de 31 de ani, mai arată sursa citată anterior.

Citește și: O biserică din Alba s-a făcut scrum, în prima zi de Paște. Totul ar fi pornit de la o lumânare nesupravegheată

„Polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 31 de ani, nu mai răspundea la telefon când îl contactau apropiații. Ajunși la fața locului, au constatat că bărbatul se afla decedat în apartament, neprezentând urme de violență” , a transmis IPJ Timiș.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și urmează să se stabilească circumstanțele în care a avut loc decesul bărbatului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si