Tragedia a avut loc între localităţile Pintic şi Posmuş din judeţul Bistriţa-Năsăud. Șoferul a pierdut controlul cisternei și s-a răsturnat.

O cisternă s-a răsturnat pe un drum din Bistrița Năsăud

În urma impactului, șoferul a rămas prins între fiarele cabinei. Deși pompierii și echipele de descarcerare au intervenit, șoferul a fost scos decedat.

Citeste si: Un câine lăsat legat în balcon a fost salvat de pompierii din Sibiu. Animalul a sărit pe geam și s-a blocat în lesă

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Echipajele de intervenţie au găsit victima – conducătorul auto în vârstă de aproximativ 43 de ani – încarcerată în cabina autocisternei, din păcate, prezenta leziuni incompatibile cu viaţa”, informează ISU Bistriţa-Năsăud.

Accident produs între un tir și un autoturism

Un accident rutier care s-a produs, duminică seara, 10 iulie 2022, la ieșire din Focșani spre Garoafa (la circa 6 km de municipiu).”Conform primelor date, coliziunea avut loc între un TIR și un autoturism, rezultând rănirea ușoară a unei femei care se afla la volanul autoturismului și a două pasagere minore.Conducătorul TIR-ului a refuzat testarea cu aparatul etilotest,  fiind condus de polițiști la o unitate medicală, pentru recoltarea mostrelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.”

precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

Citeste si: Cine este șoferul care a provocat accidentul de la Mănăstirea Cernica. Bărbatul era începător

Șoferul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiind condus de polițiști la o unitate medicală, pentru recoltarea mostrelor biologice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si