Minora traversa strada neregulamentar, moment în care a fost spulberată de o mașină. Ea a ajuns în stare gravă la spital. Potrivit news.ro, valorile de trafic au crescut semnificativ în urma accidentului, coroborat şi cu numărul mare de autovehicule care se deplasează de obicei duminica pe Valea Oltului. În prezent sunt formate coloane lungi de vehicule, pe ambele sensuri de mers.

Accident rutier șocant: un bărbat a sărit cu mașina în apă după ce s-a certat cu soția

Un accident rutier cumplit a avut loc noaptea trecută în Mihăilești. Un bărbat a sărit intenționat cu mașina în apă. El a vrut să moară după o ceartă cu soția.

Citește si: VIDEO- Zeci de tamponări au avut loc în Buzău după ce autoritățile au schimbat marcajele rutiere

Martorii au declarat că cearta între cei doi soți ar fi izbucnit azi-noapte. După câteva zeci de minute în care și-ar fi aruncat vorbe grele, bărbatul s-a urcat la volanul autoturismului și a demarat în trombă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește si: Un bărbat a căzut într-o râpă adâncă de patru metri

Victima a plecat imediat de acasă după ce s-a certat cu soția. Bărbatul a plecat nervos și dezamăgit cu gândul de a-și pune capăt zilelor. Omul își ducea planul la bun sfârșit, dacă nu era observat de câțiva martori. Oamenii i-au sărit imediat în ajutor.

Citește si: VIDEO- Bicicletele și trotinetele ar putea fi interzise pe străzile din centrul istoric din Brașov

Bărbatul a plonjat cu mașina în barajul Mihăilești, în apropiere de localitatea Cornetu. După sosirea echipajelor de la ISU Giurgiu si ISU IF la fața locului s-a constatat că victima, șoferul de aproximativ 45 se autoevacuase.

Citește si: Tragedie într-un parc de distracții! Un carusel s-a rupt în timpul cursei- 20 de copii, răniți- Imagini șocante- VIDEO


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si