VIDEO | Act de cruzime extremă în campusul unei universități din România

Un act de o cruzime extremă la adresa animalelor a avut loc săptămâna trecută într-unul dintre căminele Universităţii Petrol Gaze din Ploieşti. O tânără în vârstă de 19 ani ar fi tăiat gâtul unei pisici, chiar în camera de cămin, posibil într-un ritual satanic, relatează Adevarul.ro.

Reporter: Loredana Salomia Author: Sorin Negru joi 25 noiembrie 2021 , 11:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Scenele înfiorătoare ar fi fost comise de o tânără din comuna Săpoca, judeţul Buzău, care este studentă în primul an la Universitatea Petrol Gaze din Ploieşti. Actul de o cruzime extremă s-ar fi petrecut în camera de cămin din campusul universității, în noaptea de 20 spre 21 noiembrie.

Citeste si: O femeie a fost ucisa de câinele vecinului. Animalul scăpase din lanț

Polițiștii au confirmat acuzațiile colegei de cămin

Potrivit sursei citate, fapta a fost descoperită de colega de cameră a fetei care a alertat administratorul căminului.

Poliţiştii chemaţi la faţa locului de către administratorul căminului au confirmat că acuzaţiile sunt reale.

Citeste si: VIDEO| Scandalos: doi polițiști din Cluj, reținuți după ce ar fi bătut un cerșetor pe care ulterior l-au plătit să nu depună plângere

Echipajul de poliţie care a făcut cercetările a găsit în camera în care era cazată tânăra două cuţite de bucătărie pătate de sânge şi care mai aveau urme din blana pisicii omorâte. Cadavrul decapitat al pisicii a fost găsit în curtea din spatele căminului.

"Ritual satanic" în campusul universitar?

Tânăra le-ar fi declarat poliţiştilor că intenţia ei a fost să preleveze sângele pentru ”analize medicale” pentru că are cunoştinţe medicale.

În campusul universitar se vorbește inclusiv despre o practică ritualică ”malefică”, tânăra fiind cunoscută pentru comportamentul bizar. Fata se pare că și-ar fi amenințat inclusiv o colegă că în următoarea noapte cu lună plină, ar intenționa să facă din nou un astfel de ritual, dar de date această ofrandă n-ar mai fi o pisică.

Citeste si: Bebelușul abandonat în canal, a fost salvat de la moarte de pisici

Citeste si: Bebelușul abandonat în canal, a fost salvat de la moarte de pisici

Se pare, totuși, că nu există reclamații din partea unor persoane care să fi fost amenințate de către studenta cercetată penal pentru cruzime asupra animalelor. Potrivit sursei citate, tânăra a fost lăsată în libertate.

VIDEO- Conf. Univ. Mirela Dulgheru- purtătorul de cuvânt al Universității Petrol și Gaze din Ploiești


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si