Dacă nu aveți idee de cum vă puteți petrece timpul, v-am pregătit o listă pe care o puteți încerca în zilele de weekend: 

  1. Maraton de filme 

Dacă aveți o pasiune pentru o anumită serie de filme sau vă doriți să începeți un nou serial, atunci weekendul este perfect pentru a face acest lucru. Puteți pregăti popcorn sau puteți comanda pizza și să vă petreceți o zi întreagă uitând-vă la televizor.

Dacă consideri că este prea mult, poți alege împreună cu cei mici un film de la cinema și să mergeți într-o după amiază acolo. 

Citește și: Ce înseamnă banca la pariuri?

   2. Seri de gătit tematice

Să gătiți împreună nu este tocmai o activitate specială, însă dacă o transformați într-o seară tematică, lucrurile se schimbă complet. Alegeți o țară și încercați ca înainte de a vă apuca de gătit să vă documentați și să învățați câte puțin din cultura lor, iar mai apoi să treceți la partea gastronomică. În acest fel, nu va fi doar o altă seară de gătit, ci și o activitate educațională prin care vă puteți îmbogăți cunoștințele despre alte popoare.  

  3. Activități sportive

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Dacă vă doriți să petreceți cât mai mult timp afară, în aer liber, atunci puteți ieși și puteți face diferite activități sportive cum ar fi: mersul cu bicicleta, tenis sau fotbal. Totodată, dacă vreți să vă simțiți din nou copii puteți achiziționa câte o pereche de role și să ieșiți să vă plimbați cu acestea prin parc. Le poți găsi pe altex.ro la prețuri accesibile.

  4. Jocuri în familie

La momentul actual există o mulțime de jocuri de grup pe care părinții le pot juca împreună cu cei mici, adaptate fiecărei perioade. Acestea pot fi jocuri ce implică strategia și gândirea logică, jocuri de desenat, de mimat sau de vorbit, dar și jocuri ce țin de noroc, cum ar fi „Nu te supăra, frate!”. 

Citește și: Cum să alegi treningul de copii pentru un băiat?

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

 5. Mers cu cortul 

Dacă este o perioadă favorabilă pentru această activitate, cu siguranță va reprezenta un timp de calitate petrecut în familie. Puteți alege să mergeți cu cortul la munte, iar înainte de a campa să faceți și o mică drumeție pe potecile de munte sau puteți alege să puneți cortul pe plajă, unde să vă bucurați și de valurile mării.

În orice fel veți să vă petreceți timpul, alături de ai tăi, cu siguranță vă va ajuta să strângeți legăturile și să creați amintiri de neuitat, care să reziste o viață întreagă. Fiți cât mai inventivi și țineți mereu cont de părerile celor mici, chiar dacă unele par a fi ceva mai năstrușnice. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si