Actorul Dan Puric s-a pensionat anticipat de la Teatrul Național ”Eu în teatrul ăsta nu mă mai regăsesc”

Actorul Dan Puric în vârstă de 60 de ani a mărturisit că a hotărât să se retragă de pe scenă și s-a pensionat anticipat.

C.L., miercuri 23 octombrie 2019 , 08:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

„Eu în teatrul de azi nu mă mai regăsesc, pentru că și teatrul trebuia năruit, nu numai România”, este concluzia tristă la care a ajuns Dan Puric. Atorul a anunțat, recent, într-un interviu la Antena 3 că și-a depus actele pentru pensionare anticipate, după ce anul acesta a împlinit 60 de ani.

”Mi-am băgat actele de pensionare anticipată la Teatrul Național. Igienic! Am simțit că trebuie să apăr teatrul. Și îl apăr retrăgându-mă. În sufletul meu este o zbatere, o durere. Voi mai fi la Teatrul Național până pe 1 decembrie. Voi încerca să merg mai departe cu  ”Acești români fantastici”, a mai spus Dan Puric.

Este vorba despre spectacolul scris, regizat de el și în care are rol principal, alături de încă trei colegi.

Citeste si: Fiica lui Radu Beligan a anulat un spectacol cu Dan Puric, pe al carui afis se afla fotografia tatalui sau: “Susaneaua ilegala si imorala, facuta pe spinarea Tatii, nu mai are loc!”

Citeste si: Astea sunt dramele care l-au macinat pe Dan Puric si care l-au apropiat de Dumnezeu - Ce spune maestrul despre omul Dan Puric, dar si ce crede despre Romania actuala. Cuvintele lui sunt pline de intelepciune

Citeste si: Un mare actor roman si-a scos casa la inchiriat! Partenera de viata a lui Dan Puric cere 300 de euro pe luna

Actorul Dan Puric s-a pensionat anticipat! A fost desemnat cetățean de onoare al orașului Buzău

Pe de altă parte, actorul Dan Puric a fost desemnat luni, cetățean de onoare al orașului Buzău. Dan Puric s-a născut la Nehoiu, o localitate din Buzău, acolo unde părinții lui erau medici.

”Acest pământ mi-a făcut onoarea să mă nasc pe el, aici. E o mare onoare să te naști pe acest pământ sfânt al Buzăului. Cel mai important moment în viața unui om e când se întoarce la rădăcini, restul e aventură sau rătăcire. Ți se schimbă pulsul când te întorci spre casă. Are ceva pământul acesta”, a mărturisit Dan Puric.


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si