Update: Motivul izbucnirii incendiului ar fi o candelă uitată aprinsă. Chiar proprietarul ar fi recunoscut acest lucru. În continuare, oamenii legii fac cercetări la fața locului. În total 7 case au fost afectate de acest incendiu. De asemenea, au fost deschise două dosare penale, unul pentru distrugere și unul pentru ucidere din culpă.

 

Este alertă în București! Un incendiu a cuprins o casă de pe strada Culea Nicolae din Sectorul 2, în jurul orei 11:00, scrie Antena 3 CNN. Din păcate, o persoană a fost găsită carbonizată într-una din

case, deoarece flăcările s-au extins și în apropiere.

Ce au transmis pompierii?

În continuare pompierii fac eforturi mari pentru a stinge vâlvătaia.

”Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință, situata pe str. Culea Nicolae din sectorul 2.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum la o locuință tip parter și la acoperișul celei de-a doua, pe o suprafață de aproximativ 150 mp. În continuare se fac verificări în spațiile interioare în vederea identificării eventualelor persoane surprinse. Intervin 8 autospeciale de stingere, 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, 1 autospecială de descarcerare și 2 ambulanțe SMURD”, a anunțat ISU București.

Incendiu București

Imagine reprezentativă pentru pompieri.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Accident mortal, în prima zi de Paște! Mașina condusă de un bărbat a fost lovită de un tren, în Sibiu. Greșeala care l-a costat pe șofer viața

Autobuzele de pe linia 143 sunt blocate pe Strada Baicului până în stația Electronica, pe sensul spre Arena Națională, din cauza unui incendiului, a anunțat Societatea de Transport București.

Incendiu la un bloc cu 14 etaje din Capitală

Acum două zile, un bloc de 14 etaje a luat foc în sectorul 4, în Bucuresti, scrie G4 Media.

Motiv izbucnire incendiu București

Imagine reprezentativă pentru pompieri.

[Sursa foto: iStock]

Din păcate, o persoană a fost găsită carbonizată. Flacăra provenea de la etajul 12, însă nu a reușit să se propage și la celelalte locuințe.

”Incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă și degajări de fum pe casa scării. Au fost evacuate 3 persoane, care nu necesită îngrijiri medicale. Incendiul a fost lichidat. Pe timpul intervenției a fost găsită o victimă carbonizată”, a anunțat ISU.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si