Acuzații șoc în cazul Caracal: Soția lui Gheorghe Dincă s-ar fi întâlnit cu Luiza

Gheorghe Dincă este principalul suspect în dispariția celor două fete, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, și se află în arest, însă nu este singurul. Elena, soția lui, este acuzată că ar fi la curent cu tot ceea ce făcea soțul ei, ba chiar mai mult decât atât, s-ar fi întâlnit cu Luiza, în curtea lui Dincă.

R.B., joi 10 octombrie 2019 , 14:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Tonel Pop, crede că femeia a întâlnit-o pe Luiza Melencu, atunci când fata a fost sechestrată. “O să depun o upgradare a plângerii iniţiale contra familiei Dincă, în special a soţiei lui Dincă. Ea este cheia, din punctul meu de vedere ştie tot. Am urmărit ce a declarat, ce a făcut şi eu cred că s-a întâlnit cu Luiza acolo.

Citeste si: Acuzații șoc pentru soția lui Gheorghe Dincă! Femeia a fost în curte în ziua în care a fost arsă Alexandra?

Eu vă garantez că mint de sting toţi împreuna şi separat, nu am văzut tupeu mai mare în a minţi, mint într-un hal fără de hal.

Citeste si: Slujitoarea lui Gheorghe Dincă, afirmaţii năucitoare! "Alexandra şi Luiza sunt în viaţă. El îşi apără fratele"

Într-o frază mint de trei ori sau se contrazic de trei ori. Declaraţia a durat câteva ore. Deci încep cu una, după ce li se pun întrbări vin cu o altă variantă, li se pune o întrebare încuietoare şi revin la prima, după care renunţă la celelalte două, trei şi vin cu a patra variantă“, a declarat Tonel Pop în cadrul unui interviu TV, potrivit cancan.ro.

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si