Adevărul despre Livian de la Puterea Dragostei și Alina, fata din staff

Livian de la Puterea Dragostei a făcut un live pe Youtube și le-a răspuns fanilor la întrebări.

Author: K.B. luni 06 aprilie 2020 , 15:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Livian a făcut un live pe Youtube în care a vorbit despre realația în care se află acum cu Bianca și speculațiile care se fac legat de faptul că el ar fi îndrăgostit de Alina, o fată din staff.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei cere ajutorul fanilor ei în lacrimi: "Vă rog din toată inima mea!"

Citeste si: Legătura neștiută dintre Alex Pițurcă și avocata sa. Cine este, de fapt, Silvia Uscov, cea care îl reprezintă în dosarul în care este cercetat- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Citeste si: Simina de la „Puterea Dragostei” în culmea fericirii. Vezi cum ține bebelușul

"Mă vedeți supărat și abătut din cauza la tot ceea ce s-a întâmplat între mine și Bianca și de asta sunt așa. Ne-am certat, am pus punct definitiv.

Am văzut că pe internet circulau niște zvonuri, niște speculații că de la Marius... Săptămâna asta când mă certam cu Bianca, nu eram bun de nimic. Nu puteam să vorbesc, nu mi se legau cuvintele în cap. Acum a mai trecut un pic. Un pic, un pic mi-am mai revenit și astăzi am putut să fac un pic de show în emisiune. Dar repet, zvonurile cum că am pus punct, da, sunt adevărate. După ce s-a întâmplat și supărarea pe care am avut-o... am căzut de comun acord. E mai bine pentru noi. Poveștile astea cum că o plac pe Alina... sincer să fiu plac toate fetele din staff pentru că se comportă exemplar cu noi. Au grijă de noi. Dacă suntem afară și nu știm ceva, le sunam, cu camera arătăm, ne traduce. Imposibil să nu le placi".

În timp ce Livian făcea liveul și Bianca stătea lângă el, prin spatele său a trecut Alina: "Ea este Alina, domnișoara cu pricina pe care o blamați"


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si