Adina Alberts a petrecut Paștele cu sora ei care este călugăriță: „Ne-a durut, ca familie, alegerea ei”

Adina Alberts a petrecut sărbătorile pascale alături de sora sa. Femeia s-a călugărit de mai mult timp.

Author: Georgiana Balaban marți 26 aprilie 2022 , 09:35

adina-alberts-a-petrecut-pastele-cu-sora-ei-care-este-calugarita-ne-a-durut-ca-familie-alegerea-ei

Adina Alberts, alături de sora sa.

[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Medicul Adina Alberts  a petrecut Paștele alături de familie. Sărbătorile pascale au un farmec aparte în familia Cataramă- Alberts şi sunt prilej de reuniune cu cei dragi, ca în aproape toate familiile. Aceștia respectă tradițiile românești an de an.

Citeste si: Adevărul despre pepenii din România: ”Ne otrăvim copiii cu mâna noastră”

Medicul estetician a petrecut cu sora sa. Femeia s-a călugărit. Anual, Dr. Adina Alberts petrece sărbătorile alături de cei dragi şi aşteaptă cu nerăbdare sărbătorile, ca să se reunească toată familia.

Sora Adinei Alberts s-a călugărit

Alături de Adina Alberts s-a aflat și sora sa. Ea a decis să ducă o viață în tihnă alături de Dumnezeu.

Citeste si: Adina Alberts, despre educația sexuală în școli: „Nu trebuie să uităm de bolile cu transmitere sexuală”

Citeste si: Guvernul limitează plăţile în numerar la 5.000 de lei pe zi. Care sunt categoriile de persoane vizate- kanald.ro

Citeste si: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

„De Paște stăm acasă și vom face o masă mare cu familia lărgită și cu finii noștri. Este mereu o bucurie pentru noi să ne așezăm la masă cu oameni dragi și apropiați. Avem o tradiție în acest sens, atât de Paște cât și de Crăciun, să ne bucurăm împreună, ca tot românul.

Noi ne-am logodit de Crăciun. Se întâmpla în 2012, așa că avem mereu și alte amintiri frumoase legate de Crăciun. Tatăl meu este născut de Crăciun, iar ziua de naștere a mamei mele este în aprilie, zi care adesea pică de Paște. Cu sora mea mă văd de cel puțin câteva ori pe an. Daniela, sora mea este măicuță. Ne este mereu aproape în gânduri și simțiri, deși este departe ca mod de viață și ca scop! Ea a fost, este și va fi mereu parte din tot ceea ce sunt eu azi.
Ne-a durut, ca familie, alegerea ei, am acceptat-o greu, dar am respectat-o! Și pe măsură ce anii au trecut, am învățat să trăim cu ea. Este absolventă de fizică la Măgurele și a terminat și doi ani de cibernetică la ASE. Și este măicuță de 26 de ani!”
, a zis Adina Alberts, pentru Okmagazine.ro.

Citeste si: Dr. Adina Alberts: "Degeaba se ia temperatura la intrarea în magazine"

Adina Alberts are un trup de invidiat. Pentru a arăta așa respectă niște reguli simple. „N-am ținut un regim alimentar niciodată în viața mea. Dar nici nu am mâncat porcești vreodată. Mama nu ne făcea niciodată prăjituri. Făcea mereu mâncare bună, dar niciodată prăjituri. Nu vă închipuiți cât de recunoscătoare îi sunt pentru asta. 

Eu nu am tânjit și nu tânjesc niciodată după prăjituri sau alte dulciuri. De câteva luni am introdus modalitatea de alimentație care presupune postul intermitent, adică, până acum două săptămâni, mâncam doar în intervalul de 6 ore, 12-18, și apoi nu mai mâncam nimic până a doua zi la 12. Apoi am progresat și acum nu mănânc nimic timp de 60 de ore, adică două zile jumătate, și apoi mănânc normal restul săptămânii, dar tot fără prostii și exagerări.

Consider că autofagia este ceva real și trebuie să ținem cont de ea. Autofagia reprezintă perioada de post în care organismul, care nu mai primește nimic de mâncare, începe să consume resursele prorprii, începând cu celule stricate, modificate, virusuri, toxine, etc.

Citeste si: Ce au mărturisit mirii din Irak, după ce ziua nunții lor s-a transformat într-un adevărat coșmar- kfetele.ro

Citeste si: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

Citiți despre autofagie. Este fascinant. Și este atât de simplu să nu mănânci nimic timp de aproape 3 zile, să bei doar apă… Ai nevoie doar puțină voință. Am eliminat din alimentația mea, a copilului meu și a familiei mele tot ceea ce știu eu că este dăunător”, a mai spus medicul estetician.

Citeste si: Adina Alberts a câștigat procesul cu George Simion de la AUR! Politicianul îi cerea 100 de lei pentru calomnie! Dezvăluiri exclusive


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si