Cu ce se ocupă, de fapt, Adina Cataramă, soția omului de afaceri Viorel Cataramă

Viorel Cataramă se poate considera un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Acesta este unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România, are o carieră politică demnă de invidiat, iar în plan personal se poate lăuda cu o soție frumoasă și cel puțin la fel de celebră. Adina Alberts este partenera de viață a președintelui Dreptei Liberale, și un medic estetician foarte apreciat, prin mâinile căruia au trecut numeroase figuri ale showbiz-ului autohton.

Author: Alina Raducu luni 02 noiembrie 2020 , 10:13

Cu ce se ocupă, de fapt, Adina Cataramă, soția omului de afaceri Viorel Cataramă
Cu ce se ocupă, de fapt, Adina Cataramă, soția omului de afaceri Viorel Cataramă
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Adina și Viorel Cataramă sunt căsătoriți din 2013 și împreună au un copil: Briana Maria Cataramă.

Nu pierdeți marți, 3 noiembrie, de la ora 23:00, dezvăluiri în premieră făcute de Viorel Cataramă  la „40 de intrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.  

Care este experiența profesională a soției lui Viorel Cataramă

Adina Cataramă a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” în 1996. A lucrat sub îndrumarea Profesorului Dr. Ioan Lascăr timp de 9 ani. În prezent, aceasta deține o unitate spitalicească de nișă în București, România. S-a remarcat prin titlurile obținute atât în medicină, prin absolvirea unor cursuri internaționale, cât și în structura didactică și managerială/leadership. S-a perfecționat alături de medici și chirurgi de talie internațională, Bryant Toth, Giovanni Botti, Vik Narurkar, Vaughan Bowen, Pelle Ceravolo, Per Heden.

În plus, Dr. Adina Alberts a absolvit și cursurile “Economics for Managers” ale prestigioasei Universități Harvard Business School, martie 2020.

Citeste si: Viorel Catarama, urmatorul invitat la „40 de intrebari cu Denise Rifai”

În iunie 2020, Dr.

Alberts s-a specializat în management medical prin absolvirea cursului de Management Spitalicesc din cadrul Școlii Naționale de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar București.

Soția lui Viorel Cataramă este membru fondator al Societății Academice Române de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă, membru al Societații Române de Chirurgie Estetică, și membru al Uniunii Balcanice de Chirurgie Plastică, Reconstructivă și Estetică.

Declarațiile Adinei Cataramă despre cât de mult s-a schimbat după ce l-a cunoscut pe soțul ei

Aceasta a vorbit într-un interviu, atât despre viața de familie, cât și despre schimbările care au intervenit în viața sa din momentul în care l-a cunoscut pe omul care în 1990 a fondat fabrica de mobilă Elvila. „Viorel m-a învățat să fiu soția lui”, declara soția lui Viorel Cataramă.

Cu ce se ocupă, de fapt, Adina Cataramă, soția omului de afaceri Viorel Cataramă
Cu ce se ocupă, de fapt, Adina Cataramă, soția omului de afaceri Viorel Cataramă

„M-am schimbat. Şi cred că în bine. Am învăţat să fiu şi femeie, nu doar chirurg şi manager de clinică.

Viorel m-a învăţat să fiu soţia lui. Şi mama unui copil sau mai mulţi. Cred că am învăţat deja. Încep să simt ceea ce re­prezintă cu adevărat împlinirea ca femeie”, a declarat Adina Alberts.

Citeste si: Andi Moisescu, infectat cu coronavirus. Olivia Steer, săptămâna trecută: ”Dați-vă măștile jos, îmbrățișați-vă când vă revedeți, luați-vă imunitatea înapoi!”


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Emoții în Gala Puterea Dragostei de duminică. Cristina Mihaela a anunțat cine părăsește... Emoții în Gala Puterea Dragostei de duminică. Cristina Mihaela a anunțat cine părăsește casa iubirii. Eliminarea care a dat toate strategiile peste cap!
spotmedia.ro
Caracalul de la Arad Caracalul de la Arad
spotmedia.ro
Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători? Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători?
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în... Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în CREDINȚĂ!
infoactual.ro
Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si