VIDEO | Adrian Mititelu, eliberat din închisoare

Patronul FCU Craiova, Adrian Mititelu, va ieși azi din închisoare, el fiind închis în noiembrie 2020, după ce a fost condamnat la 3 ani cu executare.

Author: Diana Bostan miercuri 06 iulie 2022 , 15:28

adrian

Adrian Mititelu

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Judecătorii Curții de Apel au respins ca nefondat apelul făcut de procurorii DNA, iar decizia este definitivă.

Adrian Mititelu va fi eliberat din închisoare

„În temeiul art.4251 alin.7 pct.1 lit.b C.p.p., raportat la art.460 alin.2 C.p.p., respinge ca nefondată contestația declarată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiție – Direcția Națională Anticorupție -Serviciul Teritorial Craiova împotriva încheierii din 20 iunie 2022, pronunțată de Tribunalul Dolj în dosarul nr.3845/63/2022, încheiere prin care s-a dispus suspendarea executării sentinţei penale nr.82/13.02.2019 a Tribunalului Dolj, definitivă prin decizia penală nr.1364/05.11.2020 a Curţii de Apel Craiova, fiind emis de către Tribunalul Dolj mandatul de executare a pedepsei închisorii nr.97/2019 din 05.11.2020, privind pe Mititelu Adrian- Marin. Cheltuielile judiciare avansate de către stat rămân în sarcina acestuia, conform art.275

alin.3 C.p.p. Definitivă. Pronunțată în ședința publică din 06 iulie 2022. Document: Hotarâre 06.07.2022”, se arată în minuta Curții de Apel.

Citeste si: Fiul lui Adrian Mititelu, interzis pe stadioane pentru un an de zile. Ce gest a făcut Adrian Mititelu jr.

Anunțul a fost făcut de fiul patronului de la FC U Craiova 1948, pe Facebook.

Ce anunț a făcut Adrian Mititelu Jr.

”E o zi minunată de vară. Ne bucurăm. Îl așteptăm la treabă. Trebuie menționat că nu e o eliberare condiționată. A cerut revizuirea condamnării nelegale. I s-a suspendat executarea pedepsei. Cu siguranță că se va îndrepta împotriva statului pentru perioada de detenție.

Citeste si: Când începe școala în septembrie 2023? Data la care elevii se întorc la școală după vacanța de vară- kanald.ro

Citeste si: Dana Roba va intra în cea de-a doua operație pe creier. Soțul ei încearcă să scape de pușcărie- wowbiz.ro

Citeste si: Viorel Hrebenciuc a fost eliberat. Fostul lider PSD a executat un an de închisoare

Îl așteptăm să vină la treabă. Avem mult de muncă. Pregătim două transferuri, doi jucători impresionanți. E greu să le obținem semnăturile, dar încercăm. Vrem un fundaș central și un atacant”, a declarat Mititelu jr., pentru  gsp.ro.

VIDEO: Adrian Mititelu a dat o petrecere de zile mari, după eliberare. S-a cântat imnul Craiovei!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si