Nu doar că au fost plini de energie, dar au și complimentat fetele pentru vestimentația lor. Însă acest lucru a stârnit și controverse.

Aisa a făcut o remarcă răutăcioasă la adresa Lorenei

Băieții au fost impresionați de ținutele fetelor, iar Radu l-a pus pe Laurențiu să aleagă între vestimentația Biancăi și a Aisei.

Citește și: Laurențiu regretă că nu a fost alături de o fostă iubită: ”A suferit din cauza mea”

”Laurențiu, care colț ți se pare mai interesant de aici, tricoul Biancăi sau rochia Aisei? Mă refer la piept.”, a spus Radu.

Bianca susține că rochia Aisei nu are concurență și că ea se retrage din competiție.

Citește și: Radu are un nou conflict cu fosta iubită: ”Nu mă mai căuta prin casă”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În discuție a intervenit și Ionuț, care a complimentat-o pe Lorena pentru sacoul ales, moment în care Aisa a intervenit: ” Care este tot al Aisei”.

Lorena nu a fost deranjată de remarca Aisei, însă băieții susțin că intervenția ei nu a fost necesară, ci doar a vrut s-o pună pe Lorena într-o lumină proastă.

Bianca, mesaj pentru Radu: ,,Mai schimbă trucurile"  

Saptamana trecuta am asistat la o oarecare apropiere intre Radu si Cristina. El a trecut prin momente grele, iar ea i-a fost alaturi, doar ca aceasta afectiune a fost tradusa de Radu drept o dorinta de impacare.

Citește și: Lorena îi Cristinei ”verde în față” ce crede despre ea. Cum va reacționa concurenta

Ieri, in timpul unui joc organizat in casa baietilor, Radu i-a furat Cristinei un pupic pe buze, ceea ce a revoltat-o pe Cristina.

Bianca il baga pe Radu si mai rau in "groapa": ,,Mai schimba trucurile!". Marinel pare ca isi doreste o impacare intre Radu si Cristina mai mult decat isi doresc chiar ei.

Citește și: Bianca i-a cerut iertare lui Laurențiu pentru atitudinea ei din ediția de ieri a emisiunii ”Casa Iubirii”

Radu: ,,Nu vreau sa te presez in nicio impacare. Am inteles ca nu iti mai doresti. Mi-am dat seama de asta inca de ieri. Mergem inainte si gata!".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si