Cei doi mari fotbaliști au vrut să-și arate sprijinul pentru poporul turc, după ce amândoi au jucat la Galatasaray, o echipă din Turcia.

Gică Hagi și Gică Popescu au făcut o donație în valoarea de 50.000 de euro pentru victimele cutremurului din Turcia

Presa din Turcia a apreciat gestul celor doi foști mari sportivi și le-a mulțumit pentru ajutorul oferit.

" Farul Constanța, echipa din România la care Gheorghe Popescu, unul dintre numele legendare ale lui Galatasaray, este președinte, iar un alt nume legendar, Gheorghe Hagi, este director tehnic, a anunțat că a donat 50.000 de euro pentru victimele cutremului, la Ambasada Turciei în România.

După dezastrul provocat de cutremurul din Kahramanmaraş, care și-a arătat efectele și în alte 10 provincii, ajutoarele continuă să vină din întreaga lume. Ultimul exemplu este Farul Constanța.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Citește și: Cercetătorul care a prezis cutremurul din Turcia cu câteva zile înainte de producerea lui, despre cutremurele din România: „Suntem în fereastra de timp”

Echipa din România unde Gheorghe Popescu este președinte iar Gheorghe Hagi director tehnic, a anunțat că a donat 50.000 de euro.  Într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului, președintele Popescu a spus: 'Așa cum Turcia nu i-a uitat pe Hagi și Popescu, așa nici noi nu uităm de Turcia", a scris presa internațională, într-un comunicat.

Farul Constanța își îndeamnă suporterii să doneze 

" În urma cutremului devastator care a zguduit Turcia la 6 februarie, o delegație a clubului nostru, formată din acționarul majoritar Gheorghe Hagi și președintele Gheorghe Popescu a fost, astăzi, la Ambasada Turciei în România, unde s-a întâlnit cu Excelența Sa, domnul ambasador Ozgur Kivanc Altan.

Citește și: Tragedie! Actorul Çağdaş Çankaya și soția sa au murit după cutremurul devastator din Turcia. Trupurile lor au fost găsite la o săptămână distanță: „Dumnezeu să aibă milă de sufletele lor”

Cu acest prilej, oficialii Farului Constanța au transmis, încă o dată, susținerea și compasiunea față de poporul turc în aceste momente dificile și au oferit, din partea clubului nostru, o donație în valoare de 50.000 euro pentru ajutorarea rudelor victimelor cutremurului.", a anunțat Farul Constanța pe pagina oficială de Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si