Burak Deniz, Kerem Bürsin, Bergüzar Korel, dar și alți actori au reacționat în mediul online după cutremurul din Turcia.

Actorii din Turcia cer ajutorul tuturor în aceste momente

Bilanțul deceselor în urma cutremurului din Turcia a trecut de 30.000, iar șansele ca persoanele aflate încă sub dărâmături să fie găsite în viață, scad de la o oră la alta.

“Avem o mamă în districtul Hatay Antakya Sumerler. Nu avem nicio știre, dacă cine aude sau știe ceva, vă rugăm să ne anunțați.”, a scris actorul Cagri Citanak

Citește și: VIDEO- EXCLUSIV- Noi informații legate de cutremurul devastator din Turcia. Corespondeții Kanal D se află chiar acum în zonele afectate

„ În blocul A3 care a fost demolat în Hatay/ Antakya este apartamentul în care m-am născut și am crescut. Mama mea a fost acolo. Clădirea asta este cea mai înaltă și natural cea mai populată. Vă rog, vedeți cine are nevoie de ajutor și oferiți-l. Atâția oameni trebuie salvați”, a mai spus acesta.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

cagri

Cagri Citanak

Melisa Pamuk din ”Blind Love”, mesaj disperat pe rețelele de socializare

Actrița a ținut să menționeze că mai multe rude se află în zona afectată de cutremur.

Citește și: Cutremur Turcia: bilanțul morților a ajuns la peste 34.000. Salvatorii continuă misiunea din Turcia

“Bunica mea nu poate vorbi, este bolnavă. Ea și mătușa mea sunt prinse în clădire.

Nu știm care este starea lor de sănătate acum.”

Tamer Hassan și-a pierdut o parte de familie în urma cutremurului din Turcia

Actorul a început o strângere de fonduri pentru a-i ajuta pe cei ce au supraviețuit cutremurului, dar care și-au pierdut locuințele.

Citește și: Primele vagoane cu produse necesare sinistraților din Turcia au plecat din București

„Avem o familie dispărută. Din cauza vremii reci nu avem speranta... suntem destul de ingrijorati. Nu am cuvinte. Suntem cu toții devastați. Avem o familie care s-a pierdut. Mă voi îndrepta spre Turcia, încercăm să găsim o rută spre zonele cele mai afectate”, a declarat Tamer Hasan.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si