UPDATE 

Consilierul Local Sector 1 Albert Caraian care a intrat din duș în şedinţa de Consiliu Local, şi-a înaintat demisia, a anunţat PSD.

„În urma incidentului regretabil din timpul şedinţei de astăzi, 24 februarie 2023, a Consiliului Local Sector 1, consilierul local Alberto-Iosif Caraian şi-a înaintat demisia”, se arată în comunicatul de presă.

 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Consilierul Local PSD  Sector 1 Albert Caraian a intrat în direct, prin apel video, în şedinţa de Consiliu Local, în timp ce se afla la duş. Imaginile au fost postate de USR Sector 1.

Bărbatul s-a lăsat filmat în timp ce făcea duș

„Consilierul Local PSD Sector 1- Albert Caraian- faţă în faţă cu digitalizarea în plină şedinţă de consiliu local! PS. Domnul respectiv este consilier şi la ministerul Fondurilor Europene. Alo!”, a scris USR Sector 1 în postare.

Citește și: Un consilier local și-a dat demisia pentru că nu făcea nimic la locul de muncă și lua 65.000 de lei salariu: „Este inadmisibil să fie plătiți oameni numai pentru prezența fizică”

În imagini se vede cum în şedinţă este făcută prezenţa, fiind strigat şi numele consilierului PSD. Acesta apare în imagine la duş. Colegii din Consiliul Local îi spun, la un moment dat, să închidă camera video.

„Bună ziua! Vă anunţăm că a început şedinţa de consiliu local în Sectorul 1 iar PSD a rămas în pielea goală. Aşa a intrat astăzi consilierul local PSD Albert Caraian în şedinţa de Consiliu Local la Sectorul 1.

On-line. Poate îi transmite cineva că aici este în şedinţă publică nu pe site-ul OnlyFans”, afirmă USR Sector 1 într-o altă postare de pe pagina de Facebook.

Citește și: Semnal de alarmă împotriva consumului de droguri. Christian Sabbagh: “Ca să combați răul, trebuie să-l cunoști”

Ulterior, Caraian a încercat să explice incidentul, într-o postare pe Facebook.

Citește și: VIDEO| Primarul unei localități din România a lovit o femeie în sediul primăriei

„Tehnica mai joacă feste. Graba din păcate şi-a spus cuvântul! Îmi cer scuze pentru nefericita întâmplare. Apa caldă era de la propria centrală, ca să anticipez orice întrebări. Scuze încă o dată tuturor!”, a scris el.

Citește și: Cine este bărbatul care a lansat-o pe Alina Gorghiu în politică! Politiciana a dat mai multe nume celebre: ,,Dacă veți lua filmulețele din perioada aceea, o să il vedeți''

„Transparență totală la PSD!”, este doar unul dintre comentariile lăsate în cadrul postării.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si