Un consilier local și-a dat demisia pentru că nu făcea nimic la locul de muncă și lua 65.000 de lei salariu: „Este inadmisibil să fie plătiți oameni numai pentru prezența fizică”

Întâmplare rară la Consiliul Județean din Satul Mare! Un bărbat și-a dat demisia pentru că stătea degeaba. Iată ce spune el despre această situație!

Author: Ana-Maria Costea vineri 10 februarie 2023 , 07:24

Un consilier local și-a dat demisia pentru că nu făcea nimic la locul de muncă și lua 65.000 de lei salariu: „Este inadmisibil să fie plătiți oameni numai pentru prezența fizică”

Un consilier local și-a dat demisia pentru că nu făcea nimic la locul de muncă și lua 65.000 de lei salariu: „Este inadmisibil să fie plătiți oameni numai pentru prezența fizică”

[Sursa foto: Freepik/Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Este vorba despre Ciprian Tișea, un consilier de la cabinetul vicepreședintelui Consiliului Județean Satu Mare, și-a dat demisia în semn de protest pentru că nu a avut nimic de muncă în toată perioada în care a fost angajat.

Timp de 5 luni, nu i s-a solicitat să facă nimic, iar activitatea sa a fost caracterizată doar prin prezența sa.

Citește și: VIDEO- Antreprenorii sunt dispuși să ofere recompense pentru cei care le recomandă noi angajați

Și-a dat demisia pentru că nu făcea nimic

Bărbatul și-a depus demisia ca un act de onoare, pentru a nu mai încasa mii de lei pentru statuld degeaba la muncă.

„Am atras atenția de nenumărate ori colegilor de la cabinet să nu se fumeze în biroul consilierilor, însă mi-am atras doar reproșuri și intrigile acestora, fără a-mi respecta solicitarea și implicit legea care interzice acest lucru. 

Citește și: Un jurnalist TV a murit de epuizare, cu capul pe birou

Citeste si: „Distrugea tot când îi venea sevrajul”. O femeie din Maramureș și-a ucis mama, la scurt timp după ce fusese externată de la psihiatrie- kanald.ro

Citeste si: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta- wowbiz.ro

Demisia mea este în primul rând un act de onoare, considerând că toți cei care constată nereguli în administrația publică locală au obligația să le sesizeze, fiind inadmisibil să fie plătiți oameni din bugetul public fără a presta muncă, ci numai pentru prezența fizică.

Citește și: 4 sfaturi pentru a fi elegantă la locul de muncă, dacă lucrezi ca asistentă

Este inadmisibil ca un consilier să fie plătit cu un salariu net de 6.500 lei, fără să se solicite ca acesta să presteze munca în conformitate cu fișa postului", a spus fostul consilier, potrivit antena3.ro

La muncă era ca la un stand-up comedy

La locul de muncă erau adesea țipete, râsete și, în ansamblu, ca la un adevărat stand-up comedy.

Citește și: A muncit toată viața, iar acum a ajuns să trăiască de pe o zi pe alta. Cum a ajuns aceasta să trăiască în mașină

„Inclusiv domnul vicepreședinte Oliviu Buzgău le-a atras atenția doamnelor din birou de nenumărate ori asupra acestui aspect. Eu nu am participat la astfel de comportamente și nici nu doresc să ajung să fiu asociat cu o astfel de conduită într-o instituție publică”, a spus Tişea.

Citeste si: „Eu nu aș avea voie să mă recăsătoresc?” Îndrăgita artistă, pregătită să îmbrace iar rochia de mireasă! Cine este, de fapt, iubitul Savetei Bogdan- kfetele.ro

Citeste si: Momente sfâșietoare pentru Alina Sorescu. Alexandru Ciucu le-a luat pe fetițele sale pentru prima dată la el. Micuțele își iau rămas bun de la mama lor, cu ochii în lacrimi- radioimpuls.ro

În urma demisiei, Președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, a reacționat.

Citește și: Situație fără precedent la DSP Arad! Un director i-a atacat pe ceilalți angajați cu aparatul cu electroșocuri, după un schimb de replici: „Tu să nu mă mai saluţi, că eşti un gunoi”

„Nu e treaba mea să știu ce atribuții au consilierii celor doi vicepreședinți. Eu știu că cei doi vicepreședinți au atribuții clare, doar împreună am lucrat două luni la perfectarea bugetului județului Satu Mare. În rest, eu nu comentez”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si