Alegeri prezidențiale 2019! Am aflat ce va face Liviu Dragnea în ziua votului de la primul tur al prezidențialelor!

Fostul lider autoritar al PSD, Liviu Dragnea este, acum, închis la Penitenciarul Rahova, având de executat o pedeapsă de trei ani și jumătate de închisoare.

Radu C. Munteanu, duminică 10 noiembrie 2019 , 12:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Considerat, în ultimii ani, cel mai puternic om din România, cel care ”făcea și desfăcea” ițele politicii, Liviu Dragnea este, acum, în imposibilitatea de a vota.

Citeste si: Dezvăluiri din închisoare! Dragnea, vizitat în mare secret la pușcărie de logodnica mai tânără cu 20 de ani decât el! Totul s-a întâmplat după orele prânzului

Citeste si: Alegeri prezidențiale 2019. Ludovic Orban, atac dur la clasa politică

Citeste si: Scandal după ce Liviu Dragnea a primit o zi de libertate. Procurorul general: „S-a încălcat un regulament”

Mai exact, pe lângă pedeapsa privativă de libertate – cei trei ani și jumătate de închisoare- Liviu Dragnea a fost condamnat de magistrații care l-au judecat și la interzicerea unor drepturi civile. Mai exact judecătorii au decis că fostul lider PSD, acum uitat de (mulți dintre) colegii săi de partid, nu are următoarele drepturi pe perioada încarcerării: dreptul de a alege, de a fi ales și dreptul de a ocupa o funcție implicțnd exercitiul autorității de stat.

Din acest motiv, dumninică, deși are colegi de penitenciar care vor vota, Liviu Dragnea tot ce poate să facă este să le explice acestuia cine sunt candidații, mai ales că pe mulți îi cunoaște personal, iar primii patru, cel puțin după procentele din sondajele de opinie, îi sunt, sau i-au devenit, dușmani.

Liviu Dragnea, eliberat pentru o zi

După ce șeful parcului auto i-a făcut fostului lider PSD o caracterizare foarte bună, spunând că de fiecare dată deținutul a respectat programul, a muncit atunci când trebuia și că nu a avut conflicte cu alți deținuți, fostul lider PSD a fost, pentru o zi, după ziua lui de naștere, eliberat. Evident, Liviu Dragnea s-a grăbit să ajungă acasă, în brațele Irinei, iubita acestuia și, susțin surse din PSD, nu a încercat să contacteze pe niciunul dintre foștii colegi de partid. De altfel, Liviu Dragnea pare să fie extrem de dezamăgit de foștii săi colegi, majoritatea lor repezindu-se, după ce a intrat la pușcărie, să îl sfâșie, public, în ciuda faptului că până în acel moment nu au spus nici ”pâs” în fața lui.

Liviu Dragnea îi trimite flori din închisoare Irinei Tănase. Irina îl vizitează des la penitenciar

De-a lungul timpului, chiar dacă este închis, Liviu Dragnea a avut grijă să își răsfețe iubita. De altfel, Irina le arată prietenilor buchetele de flori pe care le primeşte de la Dragnea, aceştia admirând trandafirii şi lalele cu care Irina a fost răsfăţată. Liviu Dragnea, partenerul de viaţă al Irinei, a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman. Liviu Dragnea este vizitat frecvent de Irina la Penitenciarul Rahova.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si