Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată de către Poliţia Locală, cu privire la faptul că, un bărbat a apelat telefonic Poliţia Locală, invocând faptul că a amplasat un dispozitiv periculos în incinta unui centru comercial, din Sectorul 1 al municipiului Bucureşti.

Alertă cu bombă într-un mall din Sectorul 1

De asemenea, grupa pirotehnică, din cadrul SIAS, se deplasează la faţa locului, pentru efectuarea de verificări specifice.

Citeste si: Pompierii au intervenit cu şapte autospeciale de stingere, după ce acoperişul unui bloc a luat foc, în Cluj

La faţa locului, se află poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei. Polițiștii au dispus evacuarea tuturor persoanelor aflate în centrul comercial la acel moment.

Citeste si: Cântăreața de muzică populară este îngenuncheată de durere după moartea soțului, ucis la Iași: „Să plătească ani grei de închisoare”

Gabriela Firea, împreună cu soțul și copii, evacuaţi din mall din cauza alertei cu bombă 

Gabriela Firea, împreună cu Florentin Pandele şi copiii au fost evacuaţi din centrul comercial, din cauza unei alerte cu bombă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Firea se afla duminică, împreună cu familia, la mall, unde au mers să vizioneze un film, în momentul în care angajaţii şi poliţia au început să evacueze centrul comercial din pricina unei alarme cu bombă.

„Foarte repede s-au mișcat, erau destul de multi și în interior, si de la jandarmerie, și poliția locală, era plin peste tot. Sper să fie o alarmă falsă, să avem o viaț

a normală în București. David o făcea pe fotoreporterul, a început sa filmeze.”, a declarat Gabriela Firea, pentru România Tv.

Gabriela Firea a mai precizat, că nici ea, nici copiii nu s-au speriat, dar a apreciat promptitudinea cu care au intervenit forţele de ordine, deplasate la faţa locului.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si