Discuțiile dintre aceștia par din ce în ce mai aprinse în reality-show-ul Puterea dragostei de la Kanal D, unde tot mai puțini formează cupluri. În schimb, certurile și intrigile sunt la ordinea zilei, în ultima ediție cea pusă la zid fiind Alexandra, care câștigă adesea premiul săptămânii.

Maria și Andrada continuă să o provoace pe Alexandra, încercând că o elimine din rândul concurenților potențiali câștigători.

Cele două concurente vor să-i sufle de sub nas fostul iubit, dar și pe cel cu care tatonează în prezent.

Alexandra de la „Puterea dragostei”, umilită? Ce s-a întâmplat în camera roșie
Alexandra de la „Puterea dragostei”, umilită? Ce s-a întâmplat în camera roșie

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei”- sărut pătimaș cu fratele Alinei Eremia. Unde au fost surprinși cei doi

Alexandra dată uitării de Codruț? Spre cine își îndreaptă atenția concurentul

„Dacă nu ar merge cu Alexandra acum… dacă ți-aș spune că ai fi tu, știind că tu mă placi cât de puțin, ar zice lumea că întorc chestia asta, dar ai putea fi și tu, cu siguranță”, este replica dată de Romeo, Andradei în camera roșie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Pe de altă parte, Codruț, fostul iubit al Alexandrei, este atras de Maria pe care o consideră extrem de frumoasă și nu exclude posibilitatea formării unui cuplu cu ea.

„N-am apucat să te cunosc îndeajuns pentru că aveai altă treabă și eu nu mă bag, înțelegi. Dar acum, dacă zici că s-a făcut loc, e altceva.

Alexandra de la „Puterea dragostei”, umilită? Ce s-a întâmplat în camera roșie
Alexandra de la „Puterea dragostei”, umilită? Ce s-a întâmplat în camera roșie

„Alexandra și Codruț sunt foarte apropiați în afară și mă disperă faptul că în emisiune o face pe indisponibila și îi dă cu jet”, a afirmat Maria, explicând situația creată între ea, Alexandra și Codruț.

Alexandra și Codruț s-au despărțit, însă continuă să se tachineze, blondina având accese de gelozie de fiecare dată când fostul partener are discuții cu alte concurente din casa „ Puterea Dragostei”. Rămâne de văzut dacă mai dau o șansă poveștii lor sau se reorientează spre alte persoane.

Citeste si: Sunt sau nu sunt împreună Ella de la „Puterea Dragostei” și Culiță Sterp?! Ce a transmis bruneta


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si