Alexandra Măceșanu este una dintre cele două fete dispărute în Caracal. Tânăra este de negăsit din anul 2019, atunci când a sunat la 112 și a cerut ajutor. Pe atunci, adolescenta a spus că se află într-o gospodărie cu mulți câini. Apelul a fost localizat, iar polițiștii au descins cu greu în curtea unui bărbat de 65 de ani unde au fost descoperite mai multe cadavre.

Citește si: Gheorghe Dincă șochează din nou. A declarat ce i-a făcut Alexandrei Măceșanu, chiar în fața părinților fetei

Gheorghe Dincă lua la ocazie tinere din localitățile învecinate Caracalului, pe care le ducea acasă. Casa celui poreclit Pocicu este împrejmuită cu ziduri din cărămidă și ciment, iar în grădină ar avea săpate gropi umplute cu apă.

Alexandru Cumpănașu îi urează „La mulți ani” nepoatei sale

Astăzi, 15 septembrie 2022, tânăra trebuia să împlinească frumoasa vârstă de 19 ani. Părinții și familia sunt devastați de durere, ei nu știu dacă fata mai trăiește sau are nevoie de ajutor.

măceșanu

Alexandra Măceșanu a dispărut de mai bine de trei ani.

[Sursa foto: Arhivă]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Astăzi Alexandra împlinește 19 ani‼️La Mulți Ani, înger drag al unei țări care te-a trădat și te-a abandonat‼️😔 Pentru multi dintre noi ești un simbol al curajului, al onoarei, al demnității si vei rămâne veșnic în sufletul nostru si a milioane de romani😔♥️🌹❗
#112vreausatraiesc
#alexandramacesanu”, a transmis unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu.

Citește si: Dezvăluiri de ultimă oră în cazul Caracal. Cine sunt complicii ascunși ai lui Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă se află acum după gratii pentru a-și ispăși pedeapsa. „Monstrul din Caracal” a acordat un interviu celor de la Gândul în care a povestit cum a violat-o pe Alexandra Măceșanu, cum a legat-o de pat în „camera groazei”, dar și cum a fost anchetat de către autorități. Bărbatul a povestit cum l-au interogat ofițerii FBI. Agresorul a explicat cum a decurs ancheta, dar și cum a fost forțat pentru a-și recunoaște faptele.

Citește si: Alexandru Cumpănașu, revoltat după alegeri: „Dincă ar fi câștigat alegerile în Caracal”

De mai bine de trei ani, Dincă este arestat preventiv. El este acuzat că le-a violat și ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. Procesul „Monstrului din Caracal” a ajuns la final în prima instanță, la Tribunalul Olt, iar în septembrie se pronunță sentința.

Citește si: Gheorghe Dincă își așteaptă sentința. Ce s-a întâmplat cu ultimul proces: „Familia este revoltată”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si