Dincă este acuzat că le-a răpit, sechestrat, violat și ucis pe Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani, și Alexandra Măceșanu, de 15 ani, Gheorghe Dincă.

Citeste si: Un bărbat a fost lovit de tramvai în Timișoara. A murit pe loc

Acesta susține că a fost complet abandonat de familie. Bărbatul cunostut sub porecla de ,,Monstrul de la Caracal" a dezvăluit într-un interviu acordat pentru jurnaliștii de la Gândul.ro, direct din închisoare, că membrii familiei sale nu îi mai răspund la telefon.

Susține că a recunoscut crimele sub tortură

În prima partea a interviului acordat pentru Gândul.ro, Dincă neagă că ar fi ucis-o pe fată și descrie o serie de presupuse torturi la care ar fi fost supus pentru a recunoaște atât uciderea Alexandrei, cât și pe cea a unei alte fete dispărute, Luiza Melencu, despre care se presupune că ar fi fost răpită, violată și omorâtă în același mod ca și adolescenta de 15 ani.

Citeste si: Cei doi prieteni au murit înecați la Costinești. Aurel și Lucian se aflau la muncă, pe litoral

Gheorghe Dincă susține că, în dimineața zilei de 26 iulie 2019 ar fi fost bătut crunt de mascații veniți de la Slatina, iar apoi, pentru a fi determinat să recunoască, ar fi fost amenințat cu moartea, ars cu bricheta și chiar chinuit cu patentul.

În acest context, deținutul afirmă că și-a recunoscut crimele sub tortură.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Mai mult, Dincă spune și faptul că angajații Arestului Central al Poliției Capitalei au încercat să-l omoare de două ori, prin otrăvire, iar într-una dintre situații abia a reușit să scape cu viață.

Dincă a fost abandonat de soție și de fiica sa

,,Monstrul de la Caracal" le-a explicat jurnaliștilor că, la scut timp după ce a fost reținut de polițiști și adus la București, pentru a fi încarcerat în Arestul Central al Poliției Capitalei, familia, adică soția și fiica sa, au luat legătura cu el. Cele două femei l-ar fi viziat pe Dincă și i-ar fi adus un pachet cu mâncare, haine și obiecte de igienă personală. În contextul vizitelor, între cei trei ar fi avut loc o discuție în urmă căreia bărbatul le-ar fi convins că nu este criminal. Cu toate acestea, mai apoi, niciuna dintre cele două nu i-a mai răspuns la telefon, cu toate că, o perioadă, le-a sunat constant de la telefonul pus la dispoziția deținuților.

Citeste si: Românii, victimele unor escroci în Grecia. "Numai cu voi, românii, păţesc asta!"

„Nu, acum nu mai țin legătura cu nimeni, pentru că, pe parcurs, nu mi-au mai răspuns la telefon. Și ca să nu mă mai stresez să-i mai sun, am renunțat și i-am scos de-aici din centrală, dar au fost la mine la București, au venit cu pachete, ne-am văzut, știu că nu sunt un criminal, că am făcut și am luat acele persoane, ocazional, că așa am iscălit, așa este”, le-a spus Dincă jurnaliștilor de la Gândul.

Când își va afla Dincă pedeapsa

Gheorghe Dincă își va afla sentința abia la data de 9 septembrie 2022, întrucât magistrații au dat un nou termen în dosarul cazului de la Caracal, care a cutremurat întreaga țară. 

Procurorul de caz a solicitat ca Gheorghe Dincă să primească pedeapsa maximă. Aceeași cerință a avut-o și avocata familiei Alexandrei Măceșanu. 

Citeste si: Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, pilot de elicopter la cea mai scumpă nuntă din Banat

Familiile celor două adolescente, care nu au mai fost văzute de trei ani, așteaptă de ani de zile cu sufletul la gură să afle pedeapsa în ceea ce îl privește pe Gheorghe Dincă, cel care se presupune că le-ar fi ucis fiicele. Din păcate pentru aceștia, acest lucru se va întâmpla abia pe data de 9 septembrie, și asta deoarece magistratul de caz se află în concediu în acest moment iar membrii Camerei de Consiliu au hotărât să emită un nou termen în dosar.

Dosarul a luat amploare la începutul anului 2020

Gheorghe Dincă și Risipițeanu au fost trimiși în judecată în luna ianuarie a anului 2020 pentru celebrul caz Caracal, care a cutremurat o țară întreagă. Împotriva lui Dincă s-au adus mai multe acuzații de trafic de persoane, trafic de minori viol, omor calificat și profanare de cadavre.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si: Milionarul din Brașov care și-a ucis bunica și spunea despre el că este Dumnezeu, lăsat liber după 2 ani de internare la Psihiatrie

În urma audierilor, procurorii și judecătorii au hotărât să țină cont de toate aceste acuzații, chiar dacă luna trecută familia Alexandrei a solicitat să fie eliminată infracțiunea de omor, deoarece din punctul lor de vedere nu existau suficiente probe. În schimb, familia Luizei a solicitat pedeapsa maximă la ultima ultimul termen.

Gheorghe Dincă, principalul acuzat din dosar, a vorbit în fața judecătorilor în nenumărate rânduri și a declarat că el nu este vinovat și că nu le-ar fi ucis pe cele două adolescente.

Citeste si: Trei dintre victimele crimei din Bascov au fost înmormântate vineri. Criminalul a fost mutat la spital


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si