Alexandru Abagiu, invitat duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Când obsesia pentru frumusețe urâțește?”, “Ați regretat vreodată că nu ați rămas la Paris?”, printre întrebările la care celebrul make-up artist va trebui să răspundă

Alexandru Abagiu, celebrul make-up artist din România, unul dintre cei mai apreciați artiști în domeniu, atât în țară, cât și peste hotare, este invitatul ediției de duminica aceasta, de la ora 22:30, al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

Author: Diana Bostan joi 14 iulie 2022 , 13:00

Alexandru Abagiu, invitat duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Alexandru Abagiu, invitat duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cu o carieră de peste 23 de ani, Alexandru Abagiu face parte din primele generații de make-up artiști atestați din România. Pasionat de pictură încă din copilărie, Alexandru Abagiu a renunțat, în adolescență, la șevalet, pentru a aduce frumusețea pe chipurile femeilor.

S-a specializat la o renumită școală din Paris, în vremea când denumirea de “make–up artist” nici nu exista în nomenclatorul meseriilor din România.

Citeste si: Denise Rifai, „Revelația anului în media” cu emisiunea „40 de întrebari”

Alexandru Abagiu, invitat duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Alexandru Abagiu este   național make-up artist, pentru un renumit brand internațional, a lucrat cu mari vedete din România, și timp de 10 ani a făcut parte din echipa de make-up artiști ai Festivalului de Film de la Cannes, răsfățând cu talentul său nume uriașe precum Jane Fonda, Natalie Portman, Penelope Cruz sau Paris Hilton.

Citeste si: Legătura neștiută dintre Alex Pițurcă și avocata sa. Cine este, de fapt, Silvia Uscov, cea care îl reprezintă în dosarul în care este cercetat- kanald.ro

Citeste si: „Nașa mi-a dat un mesaj” Armin Nicoară, la cuțite cu Georgiana Lobonț după zvonurile divorțului! Care este adevărul despre căsnicia artistei- wowbiz.ro

Citeste si: Adrian Năstase, dezvăluiri impresionante, în ediția de aseară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Glonțul a trecut, atunci, la 3 mm de carotidă…”

În plan personal, Alexandru Abagiu este necăsătorit și nu are copii.

              “Ce defect nu poate ascunde Alexandru Abagiu?”, “Când obsesia pentru frumusețe urâțește?”, “Și-au pierdut româncele naturalețea?”, “Ce vă enervează la vedetele din România?”, “Cine este vedeta dumneavoastră preferată?”, “Ați regretat vreodată că nu ați rămas la Paris?”, “Câți bani ați câștigat din make-up?”,   iată doar câteva dintre întrebările interviului, la care Alexandru Abagiu este gata să răspundă, în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 22:30, la Kanal D. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si