Alexandru Cumpănașu anunță că înființează Fundația ”Alexandra Măceșanu” și ”Poliția Școlilor”! ”Se vor putea face donații”

Alexandru Cumpănașu a anunțat că va înființa Fundația ”Alexandra Măceșanu”, care își propune să ”salveze copiii României”

Author: Radu Constantin vineri 22 noiembrie 2019 , 23:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Alexandru Cumpănașu nu se descurajează după rezultatul modest de la alegerile prezidențiale. Acesta vede și o parte bună prin faptul că aproape 150.000 de români l-au votat. Cu ajutorul acestora, Cumpănașu vrea să deschidă o fundație care să lupte împotriva abuzurilor Statului împotriva cetățenilor dar și să ajute copiii României care ajung în situația

Alexandrei. Cumpănașu a anunțat că fundația va purta numele nepoatei sale.

Toți ”cumpănașii”, așteptați în fundație

”Voi înființa împreună cu dumneavoastră o ASOCIAȚIE sau FUNDAȚIE uriașă care să reunească toți CUMPANASII/Spartanii și care să lupte împotriva abuzurilor statului comise împotriva cetățenilor săi, dar și pentru dezvoltarea și modernizarea României. Această FUNDAȚIE va avea filiale peste tot unde românii vor avea probleme și resurse.

După consultarea cu Teodora și Nelu, vom putea da numele acestei fundații: „Alexandra Măceșanu”, astfel încât să conștientizăm împreună cât mai mulți români cu privire la riscurile în care se află copiii României.

Va fi decizia noastră dacă o facem. Ei își doresc foarte mult să ajute alte familii și fete aflate în aceeași situație.

Citeste si: O mamă din Ucraina, care s-ar afla în depresie postnatală, și-a aruncat copilul pe geam, de la etajul cinci. Bebelușul a murit la spital- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Citeste si: După ce a pierdut alegerile, Alexandru Cumpănașu cere arestarea familiei lui Dincă ”Au plâns destul verișorii mei!”

Pentru început sunt de acord cu propunerea făcută de o parte dintre Cumpănași, respectiv de a demara o Campanie Națională Umanitară în decembrie, prin care toți românii care pot ajuta alți români mai loviți de soartă să o facem și să ne bucurăm împreună că putem ajuta. Vom stabili un loc unde să poată fi expediate produse și un cont unde se vor putea face donații, urmând a avea o platformă online în care dumneavoastră sa puteți vedea în permanență ce bunuri sau bani s-au donat și unde au ajuns. Vă rog să identificați copiii extrem de talentați, dar care trăiesc în mizerie pentru a putea să le dam o șansă în plus să scape de traficul de organe, prostituție sau un drum nefericit în viață , a anunțat Alexandru Cumpănașu pe contul lui de socializare. 

O altă măsură pe care fostul candidat a anunțat-o este strângerea de semnături pentru înființarea unei unități de poliție specială pentru siguranța elevilor.

Citeste si: „S-a chinuit!” Văduva artistului a rupt tăcerea despre moartea lui Nosfe și a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, în ultimele sale clipe!- kfetele.ro

Citeste si: Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, dezvăluiri neașteptate despre artistă:”Lumea a judecat-o foarte greșit, fără să se știe motivul. Vrea copii”- radioimpuls.ro

”Vom demara un proces amplu de strângere de semnături pentru înființarea Poliției Școlilor și a unui Departament Antimafia la nivelul Guvernului sau Administrației Prezidențiale”, a mai spus Cumpănașu. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si