În urma vorbelor artistei, Alexandru Pădureanu a răbufnit. 

Mesaj dur pentru Nicole Cherry

După ce a ascultat ce a spus Nicole Cherry, în cadrul unui podcast, fiul Cornelei Catanga i-a aruncat cântăreței vorbe destul de dure.

Citește și: VIDEO |Gafa comisă de Selly în trafic: „Să fii influencer nu îți trebuie și creier!”

„Acum două zile m-am uitat, întâmplător, pe YouTube, la acel podcast făcut de Mihai Morar, invitând-o pe Nicole Cherry, și în care ea și-a spus "povestea", despre cum a "început".

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

A vorbit și despre "relația" cu noi (familia Pădureanu – Catanga), despre care susține că nu a fost una profundă, ci una foarte rară și că, de când a ajuns "vedetă autohtonă", noi ne dăm pe lângă ea și căutăm o "relație specială". Deși delira și era foarte nesigură pe ceea ce încerca să spună. Totodată, menționând și faptul că părinții ei aveau un magazin de bijuterii și că era o persoană cu un potențial, din punct de vedere material, foarte ridicat, și că părinții sunt niște persoane foarte importante! Ceea ce este total neadevărat… Deoarece, adevărul este cu totul altul...

Bun! Nu a crescut în casă cu muzica, așa cum am crescut eu cu părinții mei, noi fiind niște oameni mult mai simpli, dar cu bunul Dumnezeu în inimile noastre.

Aș ruga-o, într-un mod foarte respectuos, să nu mai pomenească de familia mea Catanga-Pădureanu, ea ajungând o "vedetă" recunoscută. S-ar înjosi să aibă un grad de rudenie cu părinții mei.",  a declarat Alexandru Pădureanu, potrivit  playtech.ro.

„O glumă din punct de vedere muzical”

„Draga noastră, mare-mică vedetă! Ești un produs extrem de ieftin în showbizul românesc, remarcându-te ca un artist care face comerț, și nu artă, cochetând cu manelele.

Deși, dacă stau bine să mă gândesc, nu ai să cânți niciodată mai bine ca aceste fete și ca acești băieți care au apărut, deoarece tu ești o "glumă" din punct de vedere muzical, care a avut noroc. Și ți-o spune un muzician! Dar tu ești în necunoștință de cauză și nu am pretenții de la tine. Tu nu știi ce înseamnă sensul cuvântului muzician. Nu noi suntem cei care trebuie să fim mândri că faci parte din neamul nostru, ci tu! Iar tu nu știi să faci diferența dintre popularitate și celebritate. Eu, personal, nu aveam nimic cu tine, dacă nu te exprimai la modul în care te-ai exprimat", i-a mai transmis Alexandru Pădureanu artistei.

Ce a dezvăluit Nicole Cherry despre relația cu familia Pădureanu

Nicole Cherry a făcut anumite declarații, în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar, despre Cornelia Catanga și soțul acesteia. Artista le-a oferit tot respectul, cu toate că ei au mai vorbit despre ea de-a lungul timpului.

Citește și: Fiul lui Victor Pițurcă a fost reținut în dosarul achizițiilor de măști neconforme

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

 „Aurel este fratele bunicii mele… Tata nu cunoștea de la ei despre muzică, relația noastră cu ei nu a fost una extrem de apropiată, era una, așa, ne vizitam rar, când mai venea pe la bunica mea, dar cam atât, niciodată nu s-a întâmplat mai mult decât atât… Eu vă zic că le-am oferit tot respectul și chiar dacă au mai comentat despre mine, eu n-am spus nimic și în continuare îl respect pe Mitică. Dar, nu că el s-a certat cu tata. Dar, până să fiu cunoscută, niciodată nu eram așa de apropiați și, apoi, dintr-odată, trebuia să fim apropiați. Eu am urmat cursul firesc al lucrurilor, iar respectul a fost și este în continuare pentru Mitică, cum îi spun, și îmi pare rău de tot ce s-a întâmplat. Nu am ajuns la înmormântarea Corneliei, mama și tata au fost acolo… Atunci eu tocmai aflasem că sunt însărcinată, mi-era și foarte rău, așteptam să iasă testul ok, să știu că este copilul bine înainte să anunț. Pentru că nu am fost la înmormântare, toată lumea m-a văzut atunci oaia neagră…",  a mărturisit Nicole Cherry în cadrul podcast-ului. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si