Aliodor Manolea, parapsihologul lui Traian Băsescu, a ajuns să fie executat silit EXCLUSIV

Aliodor Manolea a fost un personaj principal în alegerile prezidențiale din 2009, când a făcut parte din echipa președintelui Traian Băsescu.

Petru Luca, vineri 11 septembrie 2020 , 11:59

Aliodor Manolea și Băsescu
Aliodor Manolea (medalion) a fost un sprijin de nădejde pentru Băsescu
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Aliodor Manolea a fost un personaj principal în alegerile prezidențiale din 2009, când a făcut parte din echipa președintelui Traian Băsescu, învingător la mustață în fața lui Mircea Geoană. Devenit celebru pentru faptul că ar fi activat o flacăra violet care l-ar fi protejat pe Băsescu și l-ar fi atacat energetic pe rivalul Geoană, Manolea a dispărut apoi discret din peisaj.

Citeste si: Iubitul Elenei Udrea a fost amendat de Poliție, dar își caută dreptatea în instanță! Adrian Alexandrov va afla verdictul peste câteva zile! EXCLUSIV

Ulterior, despre Aliodor Manolea a apărut informația că a dat în judecată două bănci, de la care împrumutase în total aproape 300.000 de franci elvețieni, parapsihologul pretinzând în instanță ca ratele creditelor să fie calculate la cursul de schimb din momentul semnării contractului, nu la cursul de schimb din acele momente, când francul elvețian se devalorizase enorm. 

Aliodor Manolea
Aliodor Manolea a fost un personaj important la alegerile din 2009

La un moment dat, acum 3 ani, demersul lui Aliodor Manolea a fost încununat de succes, așa că banca a trebuit să îi returneze suma de 36765 franci elvețieni. Din păcate pentru Manolea, acum câteva luni Judecătoria Ploiești a decis executarea silită a parapsihologului într-un alt dosar cu miză financiară importantă, în care ”petent” era un Birou Executor Judecătoresc. 

”Solutia pe scurt: Admite cererea. Incuviintează executarea silită in temeiul titlului executoriu. Fără cale de atac. Pronunţată prin punerea solutiei la dispozitia părtilor prin mijlocirea grefei instantei”, așa sună decizia finală a instanței

Aliodor Manolea a fost și psihologul lotului olimpic feminin de gimnastică la Olimpiada de la Londra, din 2012

Aliodor Manolea (65 de ani) este lector și conferențiar universitar la Universitatea Hyperion, la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, după ce predase și la catedra similară a Universității București. De menționat ar fi și faptul că Aliodor Manolea se mândrește cu colaborări și pe latura sportivă, fiind inclus în lotul oficial de gimnastică feminină al României prezent la Olimpiada de la Londra, din 2012, unde a avut rolul de psiholog. 


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si